facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Killing Promotion

Killing Promotion

Info

Promotjenester for musikkbransjen

Historie

Hvis ingen vet at musikken din finnes, er det ingen som vet at de skal lytte til den! Vi kan hjelpe artist og plateselskap med å spre musikken, i både små og store kanaler. Ikke bare er det gøy, men musikk er livsviktig. Vi mener bestemt at alt fra revolusjonerende låter, til de låtene du syns du har hørt før, har en svært viktig funksjon i samfunnet. For det er vel en viktig del av selve livet, å få følelsene prøvet, men også å ha det litt lettvint finfint?

Adresse: Sorgenfrigata 34, 0365 Oslo
Telefonnummer: +4793431464
By: Oslo
Rute: Sorgenfrigata 34
Postnummer: 0365


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Killing Promotion.

Oslo album

åpningstider, plassering. Sorgenfrigata 34 kart bykart, satellitt visning. Killing Promotion adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Killing Promotion. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Killing Promotion med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Yorkshire terriere 12 Poter 3 Snuter Yorkshire terriere 12 Poter 3 Snuter 97 km Hvordan 4 poter 1 snute ble til 12 poter 3 snuter.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler