facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for KiMs

KiMs

Info

Dette er siden for deg som elsker fredagskos og potetgull!

Historie

Ingen KiMs. Ingen kos.

Det er tid for Fredagskos; Ingen KiMs. Ingen kos… Slik er det mange kjenner KiMs, og det er slik vi ønsker at folk skal kjenne oss! Vi i KiMs vil vise at vi har forstått hva snacks betyr for våre forbrukere og hvilken rolle produktene våre spiller. Vi tror ikke at vi alene skaper de gode stundene, men at når fredagen er kommet og det er tid for å slappe av og unne seg noe godt, så blir kosen enda litt bedre med KiMs. Mange vil nok savne oss hvis vi ikke er tilstede.

KiMs er et av Norges største snacksmerker som leverer potetgull og annen snacks til det norske folk. KiMs er også selskapet KiMs Norge, som i tillegg til å produsere og selge KiMs snacks, står bak nøttemerket Polly og markedsføringen av Cheez Doodles i Norge. De fleste av både Polly og KiMs’ produkter produseres i vår fabrikk på Skreia på Toten i Norge, mens Cheez Doodles produseres av vårt søsterselskap OLW i Sverige. I KiMs har vi et skarpt fokus på å levere produkter av høy kvalitet og å stadig tilby nye produkter som gir variasjon og som forhåpentligvis svarer enda bedre på forbrukernes ønsker.

Dersom du har spørsmål, synspunkter eller en reklamasjon angående våre produkter, nettstedet eller av andre grunner ønsker å kontakte oss må du gå inn på: http://www.kims.no/Kontakt-oss

Her vil våre konsulenter besvare din henvendelse i løpet av kort tid. Vi behandler all forbrukerinformasjon konfidensielt, og vi vil ivareta ditt personvern i følge Personopplysningsloven.

Vår forbrukerservice svarer deg også her på Facebook mellom 09.00 og 15.00 på hverdager.



"Kim´s Kitchen tilbyr mat som er enkel og ufattelig god. It´s simply tasty!"
Adresse: Postboks 13 Skøyen, 0212 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22062789
By: Oslo
Rute: Postboks 13 Skøyen
Postnummer: 0212



relaterte søk: kims potetgull innhold, kims bamser, kims chips historie, kims dip, kims french fries paprika, french fries sour cream kims, kims logo, kims potetsticks
Anmeldelser
God mat i farta og hyggelig betjening. Sushi wrapen slæpper hardt
Kylling curry og stekt ris er på ekte thaimat nivå og er like god som street food i Bangkok Ingen i Oslo får til dette utenom Kims !: Spesielle kostholdsbehov: De tilpasser seg allergier og endringer i rettene
Mye for valuta, hyggelig betjening, god og variert mat, anbefales på det sterkeste.
Kjempegodt, kjemperaskt og kjempehyggelige ansatte!
Kim's bowl? Den med alle grønnsakene etc. Beste takeout noensinne
Har bestilt mat herfra ved flere anledninger. God og frisk mat. Dessuten rimelig og generøse porsjoner. Innenfor sin sjanger som sunnere fast food, er dette et absolutt verdig alternativ for lunsj og middag.
Kims er nok mest kjent for sitt kinesiske kjøkken som serverer en rekke kinesiske spesialiteter. Den ikke ukjente forfatteren av bl.a boken «Våre venner kinesarane», spaltist og humorist Are Kalvø har dette som favoritt restaurant. Og favorittretten er Nr. 15, Biff og kongereker à la Sichuan, men uten ananas vel å merke.
Bestilte biff teryaki som var dagens. Billig, veldig god mat og bra størrelse på porsjonen. Pluss for at de har mulighet for betaling med Vipps.
Fantastisk mat og hyggelig eier
Kim leverer som han skal. År etter år...
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon KiMs. Postboks 13 Skøyen kart bykart, satellitt visning. KiMs adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på KiMs. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om KiMs med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler