facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kings Pizza Grill

Adresse: Stasjonsveien 2 , Nittedal 1482, NO
Telefonnummer: 67 07 99 99
By: Nittedal
Rute: Stasjonsveien 2
Postnummer: 1482


åpningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-23:00
Lørdag: 13:00-23:00
Søndag: 13:00-23:00


relaterte søk: kings pizza grill nittedal meny, pizza rotnes, kings pizza meny, åneby pizza og grill, pizza nittedal, babis pizza nittedal, nittedals pizza, kings nittedal nummer
Anmeldelser
Elendig kundeservice! Mannen som tok telefonen svarte frekt! De ringte tilbake etter at jeg hadde bestilt for å spørre om jeg ville betale kort eller kontant og da jeg spurte hvor lang tid det kom til å ta lo mannen av meg og sa "du bestile jo nettopp så det vil ta ca 30 min-1 time". Ble så fornærmet at jeg ringte tilbake 1 minutt senere for å avbestille, men da var tydeligvis maten klar og skulle kjøres om 5 min. 30 min senere kom de på døra. Mannen var klart irritert og etter at jeg hadde betalt og takket sa han at det var dårlig gjort at jeg ville avbestille rett etter at jeg hadde bestilt. Bestilte en kebab og pomme frites. Kebaben smakte greit, men pomme fritesene var bløte og kalde. Blir aldri noe mer mat derifra igjen.
Bestilte 2 stk pizza hvorav den ene skulle være til barna. Bestilte derfor en enkel Margarita og spurte om jeg kunne få skinke i tillegg på halve. Da fikk jeg til svar at det går ikke, da er det 50/50 halv/halv. Ok, kall det hva du vil tenkte jeg.. Når jeg hentet så viser det seg at de ekstra skinkebitene kostet meg 64,- kroner, totalt 209;- for en "halv/halv" i stedet for 145,- for en Margarita pluss noe for de skinkebitene ekstra tilbehør. Uhørt og fører til at jeg dropper Kings Pizza i fremtiden! Så håper jeg dere synes det var verdt det. Mvh Espen Høilund-Brurok.
Snakket ikke med folka selv, så vet ikke noe om kundeservicen. Men pizzaen smakte kjedelig... Første gang jeg har fått pizza uten tomatsaus. Kun ost, bunn og topping. Flytende rømmedressing. Dette kunne vært bedre.
Hvis man kunne gi 0 stjerner så skulle det vært gitt på dette stedet !! Han som er sjefen bak disken kan ingen ting om kunde service ! Forferdelig menneske som kjefter på kundene sine ! Styr unna folkens ! Ber du om litt ekstra dressing så må du i tillegg betale ekstra for det. Møkka sted !!!!!!!!!!!!!!
servicen deres er en av de dårligste jeg har vært nær. Ringte en gang for å bestille og dere snakket uhøflig. Dere la også på fordi vi ringte en halvtime før stengetid.
Beste grill-tilbudet i Nittedal. Pizzaen er fyldig med god bunn. Stedet tilbyd også sitteplasser og toalett. I tillegg er stedet sentralt, og ligger rett ved riksveien som gjør det lett å stikke innom.
Bestille pizza og får en som er så godt stekt at osten er brun og klagde på pizzaen og fikk til svar at det er slik alle pizzaen skal være.den var ikke god...
Elendig kundeservice, spurte hvor mye det koster og mannen i telefonen svarte frekk. Og legger på telefonen før jeg var ferdig å bestille
Elendig service.Mannen som tok telefonen svarte frekt.Vi bestilte 4 kebab.23.01.2016.Gutten vår på 13 år fant en skrue i kebab. Vi ringte til King pizza,men mannen nektet at vi bestilte fra dem.Veldig dårlig service. Aldri mer.
Ok mat. Noe dårlig service og mye frem og tilbake fra dems side. Lang ventetid.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kings Pizza Grill.

Nittedal restauranter

åpningstider, plassering. Stasjonsveien 2 kart bykart, satellitt visning. Kings Pizza Grill adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kings Pizza Grill. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kings Pizza Grill med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler