facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kirkens Bymisjon, Skovheim Allsenter

Kirkens Bymisjon, Skovheim Allsenter

Info

Skovheim Allsenter eies og drives av Kirkens Bymisjon, og er et servicesenter for beboerne i Sameiet Skovheim Eldrebolig, men åpent for folk i alle aldre.

Historie

Sameiet Skovheim Eldrebolig består av 84 boliger for folk over 60 år. Halvdelen av boligmassen leies ut fra Kirkens Bymisjon, den andre halvdelen er enkeltpersoners eie.

Som beboer på Skovheim er du "herre i eget hus". Her kan årene etter 60 gjøres hyggelige og trygge ved hjelp av godt naboskap og tjenester som tilbys fra allsenteret.

Adresse: Ekebergveien 208, 1162 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22292175
By: Oslo
Rute: Ekebergveien 208
Postnummer: 1162



relaterte søk: ekebergveien 208, eldrebolig oslo, kirkens bymisjon oslo, seniorbolig nordstrand, skovheim barnehage
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kirkens Bymisjon, Skovheim Allsenter.

Oslo lokal bedrift

åpningstider, plassering. Ekebergveien 208 kart bykart, satellitt visning. Kirkens Bymisjon, Skovheim Allsenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kirkens Bymisjon, Skovheim Allsenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kirkens Bymisjon, Skovheim Allsenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler