facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kirkerudbakken

"Kirkerudbakken Skisenter er Asker og Bærums største alpinanlegg.Kirkerudbakken er et alpinanlegg med varierte bakker for alle ferdighetsnivåerVi har 3 heiser, hvorav 2 er tallerkenheiser og 1 t-krok heis. Vi har 6 nedfarter.Høsten 2016 er det installert et nytt barnebånd i barnebakken. Dette er et bånd for nybegynnere og det er GRATIS.I tillegg er barnebakken nå avskjermet fra resten av bakken.Kirkerudbakken har en flott terrengpark med rails og hopp. Vi har 2 store parkeringsplasser med tilsammen 600 GRATIS parkeringsplasser. Vi har også stor varmestue med kafeteria og trådløst nettverk. Ønsker du å leie utstyr, kan det gjrøes i vår skiutleie.Velkommen til Kirkerudbakken!"
Adresse: Borkenveien 4, 1339 Kolsås, Akershus, Norway
Telefonnummer: 67 13 33 68
By: Kolsås
Rute: Borkenveien 4
Postnummer: 1339


åpningstider

Mandag: 14:00 - 21:30
Tirsdag: 14:00 - 21:30
Onsdag: 14:00 - 21:30
Torsdag: 11:00 - 21:30
Fredag: 15:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00


relaterte søk: Kirkerudbakken åpningstider, Kirkerudbakken webcam, Kirkerudbakken skisenter, Kirkerudbakken løypekart, Kirkerudbakken historie, Kirkerudbakken SESONGKORT, Kirkerudbakken skiutleie, Kirkerudbakken facebook
Anmeldelser
Sømløs opplevelse. Lite kø i heisene, liten kø i resturanten. Veldig koselig stue, ble bra etter oppussing! Godt preppa løype og barnebakken passer bra for barn og voksne som ønsker å mestre ski/snowboard!
Flott sted men fine muligheter og en bra skiklubb
Bra Lokalt tilbud særlig for barna.Fine løyper selv om dette er bare en liten bakke. Stor og varm kafeteria. Helt utrolig at man kan spise selv bragte mat inne også. Fantastiske og blide ansatte. Alltid ved i bålet for de som sitter ute og sitte underlag for gjester. Free wifi er stor pluss og at man kan leie ski utstyr. Det bør være mulig å kjøpe timekort men uheldig at dere ikke har.
Ett trekkplaster for å få barn og barnebarn til Vøyenenga, akkurat passe utfordrende for liten og stor. Når de manner opp cateringen så blir det ett sted å være hele dagen.
kirkerud er en liten bakke med mye utfordringer for de fleste klasser, selv om den er kort så er det den beste bakken i Bærum etter min erfaring.
Ikke den lengste bakken, men veldig fin for både slalåm og brett.
Gratis heis for alle i barnebakken bånd i tunnell. Greie utleiemuligheter og et spisested med fastfood.
Flott skibakke i Bærum , hvor det har blitt kjørt Word Cup slalåm på åttitallet. I de senere år har det blitt veldig tilrettelagt for freestyle, halfpipe og mye annet moro som ungdommen elsker å leke med i bakken. Er vel ikke blant de lengste bakkene, men spesielt for ungdommen er det jo mye annet å leke med, så 5 stjerner pågrunn av dette.
Bakkene er ganske små, og billettene er dyre. Maten i bua er også veldig dyr. Ofte er det mye kø i heisen opp og ned i bakken. Likevel er det et helt ok sted, et greit alternativ til fritidsaktiviteter.
Flott bakke med mange tilbud, arealet er godt brukt, og barneområdet er fabelaktig. Sikkerheten er ivaretatt på beste vis. Gratis tilbud til de minste, med barnebånd. Gode parkeringsmuligheter. Skiutleie og kafeteria. Et skisenter, med tilbud til alle, nybegynnere, viderekommende på ski, og snowboard. Kyndig personale, jobber her! Sentrert har samarbeid med skiskole, som tilbyr kvalifiserte instruktører.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler