facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kiropraktor Are Hammern

Kiropraktor Are Hammern

Info

Are er primærkontakt for muskel/skjelett-problemer, og jobber på Helsehuset Greaaker i Sarpsborg.

Historie

Are arbeider ved Helsehuset Greaaker i Sarpsborg. Som kiropraktor arbeider Are med undersøkelse, diagnose og behandling av problemer relatert til muskler og ledd.

Som del i dette kan han som primærkontakt i det norske helsevesenet:
– Henvise til fysioterapeut, legespesialist og/eller sykehus
– Henvise til MR/CT/røntgen-undersøkelse
– Sykemelde i inntil 12 uker

Å være primærkontakt vil si at man er den første man går til med et problem, der dette samsvarer med problematikken. F.eks går man til tannlege hvis man har problemer med tannhelse og man går til lege hvis man er syk. Kiropraktoren er primærkontakt ved muskel/skjelett-problematikk, som er den smerteproblematikken som plager flest, og som koster samfunnet mest.

Are jobber ved særlig med sammensatte plager, f.eks. relatert til arbeidsbelastning, i tillegg til at han er interessert i skader/prestasjonsfremmende tiltak hos idrettsutøvere.

Typisk vil et behandlingsforløp inneholde undersøkelse, behandling og øvelser. Behandlingen tilpasses den enkelte og kan inneholde manuelle teknikker (bløtvevsteknikker, tørrnåling, manipulasjon, mobilisering, strekk) og elektroterapi (f.eks laser og trykkbølge). Som del av oppfølging av trening/øvelser vil det ofte være aktuelt med henvisning til fysioterapeut.

I tillegg til å være kiropraktor er Are utdannet ergoterapeut, og er i så henseende dobbelt autorisert helsepersonell. Are er utdannet i Norge og Danmark, og er medlem av både Norsk Kiropraktorforening og Norsk Idrettskiropraktisk Forening.



"Tilbake til et liv i bevegelse. Full undersøkelse og behandling av erfaren kiropraktor med bred kompetanse. Tilbyr blant annet manuell behandling både massasjeteknikker av muskler og mobiliseringsteknikker av ledd, nålebehandling dry needling/medisinsk akupunktur, trykkbølgebehandling, rådgivning og treningsøvelser."
Adresse: Eikveien 22, 1718 Greåker, 1712 Sarpsborg, Norway
Telefonnummer: 45381038
By: Sarpsborg
Rute: Eikveien 22, 1718 Greåker
Postnummer: 1712


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00


relaterte søk: Kiropraktor Sarpsborg pris, Naprapat Sarpsborg, Botox Sarpsborg, Behandling krystallsyke Sarpsborg, Nova Helseklinikk, Fysioterapi Lande senter, NOVA Klinikken
Nærliggende lignende selskaper
Kiropraktor Elizabeth van den Bosch Kiropraktor Elizabeth van den Bosch 3 km Helt top!Veldig flink hun ordnet opp i mine skavanker !Veldig hyggelig person !Anbefa...
Sarpsborg Kiropraktorklinikk Sarpsborg Kiropraktorklinikk 4 km Dyktig kiropraktor. Veldig flink til og informere om tilstanden min.
NEMUS NEMUS 4 km Hjelper med problemer på lang sikt. De jobber for at du skal klare deg uten behandlin...
Helsehuset Sarpsborg Helsehuset Sarpsborg 5 km Etter å ha bodd på avdeling 5 i 3 uker som pårørende, vil jeg si at det er en fantast...
SALUS - Klinikk for medisin, rehabilitering og estetikk. SALUS - Klinikk for medisin, rehabilitering ... 5 km SALUS medisinsk senter og laserklinikk AS er en medisinsk klinikk med tilbud om det m...
Hafslund Kiropraktikk og Helse Hafslund Kiropraktikk og Helse 6 km Har fått time raskt, og smertene ble borte. Anbefaler dette stedet!
Anmeldelser
Are oppleves som faglig dyktig, lydhør og seriøs. Føler at man blir tatt på alvor. Han har bistått med god veiledning ved siden av behandlingen, noe som har gitt meg en bedre helse i hverdagen . Kan anbefales på det sterkeste.
Trivelig og profesjonell opplevelse! Anbefales på det varmeste!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler