facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kiropraktorene i Grimstad & Lillesand

Kiropraktorene i Grimstad & Lillesand

Info

Våre kiropraktorer har bred erfaring fra utredning og behandling av akutte og langvarige plager fra bevegelsesapparatet. Hos oss får du råd om hvordan du kan håndtere en rekke nerve-, muskel- og skjelettplager og får tilbake et liv i bevegelse.

Historie

Ved Grimstad kiropraktorklinikk og Kiropraktorklinikken i Lillesand har våre kiropraktorer bred erfaring fra utredning og behandling av akutte og langvarige plager fra bevegelsesapparatet. Vi kan yte faglig god akutthjelp og sørge for nødvendig avklaring av en mengde tilstander. Ved vår klinikk i Lillesand har vi diagnostisk ultralydmaskin som raskt kan gi svar på omfanget av betennelser og seneskader.

Besøksadresse Lillesand:
Kiropraktorklinikken i Lillesand
Havne gt. 5, Strandgården
4790 Lillesand
Tlf: 37 27 37 37

Besøksadresse Grimstad:
Grimstad Kiropraktorklinikk
Storgaten 33, Kulturhuset
4876 Grimstad
Tlf: 37 04 46 88

Adresse: Storgaten 90, 4877 Grimstad, Norway
Telefonnummer: 37044688
By: Grimstad
Rute: Storgaten 90
Postnummer: 4877


åpningstider

Mandag: 08:30 - 17:00
Tirsdag: 08:30 - 15:00
Onsdag: 08:30 - 15:00
Torsdag: 08:30 - 17:00
Fredag: 08:30 - 15:00


relaterte søk: Grimstad kiropraktorklinikk, Kiropraktor Lillesand, Kiropraktor Arendal, Aktiv helse Grimstad, Fysioterapeut Grimstad, Kiropraktor Kristiansand, Akupunktur Lillesand, Trykkbølgebehandling Grimstad
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kiropraktorene i Grimstad & Lillesand.

Grimstad kiropraktor

åpningstider, plassering. Storgaten 90 kart bykart, satellitt visning. Kiropraktorene i Grimstad & Lillesand adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kiropraktorene i Grimstad & Lillesand. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kiropraktorene i Grimstad & Lillesand med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Aktiv Helse i Fokus Aktiv Helse i Fokus 7 meter Meget bra. Anbefales
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler