facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kiropraktorklinikken i Sogndal

Kiropraktorklinikken i Sogndal

Info

Kiropraktorklinikken er ditt private helsesenter for muskel - og skjelettplager. Kompetanse, lang erfaring, inga ventetid.

Historie

Kiropraktorklinikken i Sogndal opna i september 2001 av kiropraktorane Mara Frattasio og Jannike Skår. Klinikken har som målsetting å vere ein moderne og oppdatert kiropraktorklinikk med fokus på å gjere pasienten aktiv i eigen behandling- og rehabiliteringsprosess. Vi likar å ha verktykassa full for å kunne hjelpe raskast mulig og dei fleste type plager. Behandlingsteknikkane er mange, mellom anna manipulasjon, tørrnålteknikk, ART, Graston, trykkbølge. Men det aller viktigaste fornå kunne oppnå gode resultat er å stille rett diagnose, og at pasienten kjem til så tidleg som råd. For å kunne verte enno meir presise innan diagnostikk av bløtdelar tilbyr vi som ein av dei første i Sogn og Fjordane bruk av ultralyd.



"Kiropraktorklinikken i Sogndal vart opna i 2001 av Mara Frattasio og Jannike Skår. Klinikken har som mål å vere ein moderne og fagleg oppdatert kiropraktorklinikk med fokus på å gjere pasienten aktiv i eigen behandling- og rehabiliteringsprosess. Vi har verktykassa full for å kunne hjelpe raskast mulig og dei fleste type plager. Behandlingsteknikkane er mange, mellom anna manipulasjon, tørrnålteknikk, ART, Graston, trykkbølge. Men det aller viktigaste for å kunne oppnå gode resultat er å stille rett diagnose, og at pasienten kjem til så tidleg som råd. For å kunne verte enno meir presise tilbyr vi som ein av dei første i Sogn og Fjordane bruk av diagnostisk ultralyd. Kiropraktor Mara Frattasio utfører ultralydrettleia injeksjonsbehandling."
Adresse: Hovevegen 4, 2 etg PB 205, 6856 Sogndalsfjøra
Telefonnummer: 57675055
on.gedreplejhnerotkarporik@tsop
By: Sogndalsfjøra
Rute: Hovevegen 4, 2 etg PB 205
Postnummer: 6856


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 15:00


relaterte søk: kiropraktor gaupne, fysioterapi sogndal, kiropraktoren hjelper deg sogndal, yoga sogndal, naprapat sogndal, ultralyd sogndal, kiropraktor voss, campus helse sogndal
Anmeldelser
Jeg vil gjerne rette en stor takk til Kiropraktorklinikken i Sogndal! Under et opphold her nede med flotte skiturer i fantastisk natur, ble leggen gradvis verre gjennom uken. Til slutt klarte jeg ikke stå på foten. Jeg fikk en time hos Kiropraktor Mara Frattasio på Kiropraktorklinikken som utførte ultralyd og basert på det hun så, anbefalte hun meg å kontakte lege/sykehus snarest. To dager senere hadde jeg kommet meg hjem og til ny ultralyd på Volda sykehus. Konklusjonen var den samme som jeg fikk på Kiropraktorklinikken og jeg ble satt på umiddelbar medisinering da diagnosen var av en sådan alvorlig grad. Jeg hadde nok kontaktet lege før eller senere, men typisk senere da jeg regnet med det var en overbelastning. Så jeg er veldig takknemlig for at dette ble så raskt oppdaget og at jeg raskt fikk riktige råd og behandling.
Fantastisk klinikk med dyktige kiropraktorer. Her får du god omsorg for dine plager, det brukes bl.a nåler i tillegg til vanlige kiropraktor teknikker. Dette gir utrolig bra effekt. Her behandles alt fra babyer til idrettsutøvere og eldre mennesker. Anbefales på det varmeste!!
Disse fine og dyktige "hjelperne"er gull vert. Har full tillit til de selv om jeg er en pasient med mange utfordringer. Jeg vet at de gjør sitt beste.
Supert personell, kun trekk for parkering
Utruleg dyktige kiropraktorar Er enkelt å bestille time på nett som er et stort pluss
Flinke kiropraktorer som har fokus på kunden. Ofte forsinkelser er et lite minus.
Fikk god hjelp og veiledning.
Effektiv og god behandling
Veldig flinke
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler