facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kiropraktorsenteret

Kiropraktorsenteret

Info

Kiropraktor Magnus Stadheim holder til i Venneslaporten (Holbæk bygget) på Vikeland.

Historie

Vennesla Kiropraktorsenter ble etablert høsten 2014 av Kiropraktor Magnus Stadheim. Magnus Stadheim er medlem av Norsk Kiropraktorforening og fullførte utdanningen ved Anglo-European College of Chiropractic i 2013.

Som kiropraktor har Magnus fokus på funksjon som inkluderer både ledd- og muskelbehandling for å få best mulig resultat. Han har tatt etterutdanning innenfor tørrnåling/IMS som er en behandlingsteknikk som består av å behandle Triggerpunkter i musklene med nåler. Trening og bevegelse er en viktig del av muskel- og skjeletthelse og dette blir integrert som en del av behandlingen. Øvelsene blir skreddersydd etter pasientens problem og ønske.

Vennesla Kiropraktorsenter har eget digitalt røntgen-apparat. Det vil si at bildene blir overført elektronisk. Bildene vil derfor bli tolket og gjennomgått rett etter at de er tatt. Røntgen brukes primært til diagnostikk for å utelukke evt. kontraindikasjoner til behandling. Røntgen kan også gi nyttig informasjon om slitasjeforandringer, skjevheter og medfødte sammenvoksinger(anomalier) i skjelettet.

Klinikken befinner seg i 3.etasje i Venneslaporten på Vikeland. Det er gode og gratis parkeringsmuligheter utenfor bygget. Venneslaporten er tilrettelagt med heis.

Adresse:
Telefonnummer: 38152000
By: Vennesla


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Kiropraktor Kristiansand, Kiropraktor For Alle, Kiropraktor Sandvika, Kiropraktor Asker, Helsehuset kiropraktor, Kiropraktor Kristiansand Sentrum, Akutt kiropraktor Kristiansand, Klinikk for Alle
Nærliggende lignende selskaper
Vital Kiropraktikk Sør Vital Kiropraktikk Sør 1 km Går her med min sønn på 11år. Han har hatt plager veldig lenge, som også har gått ut ...
SkansenKlinikken SkansenKlinikken 2 km Etter siste kneprotese startet jeg på Skansenklinikken hos Marianne juni 2023. Hun er...
Vennesla Kiropraktorklinikk Vennesla Kiropraktorklinikk 2 km Utrolig dyktig, stor interesse for faget og mye kunnskap. Kort ventetid.
Anmeldelser
Mine langvarige rygg-/skulderplager ble løst raskt og effektivt etter røntgen og noen få behandlinger ! En stor takk til kiropraktor Magnus Stadheim.
Fikk behandling for hekseskudd etter å ha skiftet bildekk. God og effektiv behandling. Moderne og pen klinikk! Ble symptom fri samme ettermiddag! Denne kiropraktoren kan sine saker!
kort ventetid for å få time, hyggelig og utrolig flink.
Meget kompetent
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler