facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for KIWI

KIWI
Adresse: Oslovegen 1229, 2910 Aurdal
Telefonnummer: +4761365109
By: Aurdal
Rute: Oslovegen 1229
Postnummer: 2910


åpningstider

Mandag: 08:00 - 23:00
Tirsdag: 08:00 - 23:00
Onsdag: 08:00 - 23:00
Torsdag: 08:00 - 23:00
Fredag: 08:00 - 23:00
Lørdag: 08:00 - 21:00
Søndag: 10:00 - 21:00


relaterte søk: kiwi varer, kiwi åpningstider, kiwi nettbutikk, kiwi pluss, kiwi julepriser, kiwi frukt, kiwi butikk, kiwi trumf
Anmeldelser
Kiwi butikken i seg selv er bra. Parkeringsmuligheter drar ned. Er det mye bil der så er det vanskelig å få parkert om man kommer med større kjøretøy eller campingvogn
alle butikker som er søndagsåpne fortjener 5 stjerner, men er som en vanlig kiwi og alle andre kiwier i New Zealand og Norge.
Godt vareutvalg til å være billigbutikk. Lokale produkter av høy kvalitet. Oversiktlig. Post i butikk. Spill. Varme pølser. WC. Søndagsåpent. Hyggel7g betjening.
Trangt. Lang kø
Flått Kivibutikk hyggelig betjening
Var der på fredag. Kjøpte jordbær og røde druer. Druene måtte kastes, var fulle av mugg. Jordbær var heller ikke bra. Butikken har forfalt mer og mer i løpet av årene. Bare surr i kassen, viste lite interesse for oss kunder. Synd for dette var en fin butikk. Neste gang blir det Kiwi i Fagernes.
Fin butikk. Godt satt opp. Fant muggen mat i salat delen. Kan ha vært uheldig med dagen. Men pass på.
Fin og oversiktlig butikk. Alltid innom her etter hytta. Søndagsåpen!!!
Støtt triveleg handle her. Her er det både sundagsope og med toalett. Samt hyller med brei trasé slik at ein slepp å gå oppå einnannan når ein handlar. Elles normal ålreit service. Ein stor butikk med det meste, også lokale råvarer som kurv og Valdres flatbrød.
Hyggelig atmosfære gjør det hyggelig å handle på butikker av denne størrelse. Lett tilgjengelig også for bevegelseshemmede. Godt med parkeringsplasser.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler