facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for KIWI

Adresse: Hobølveien 1, 1825 Tomter
Telefonnummer: +4769922700
By: Tomter
Rute: Hobølveien 1
Postnummer: 1825


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 07:00 - 23:00


relaterte søk: kiwi varer, kiwi åpningstider, kiwi kundeavis, kiwi app, kiwi nettbutikk, kiwi trumf, kiwi tilbud, kiwi butikk
Anmeldelser
Bra hyggelige folk, bortsett fra han som het Magnus. Han car uhøflig mot min døve venn og tulla med tegnspråk. Han sa vaffel og viste tegnet for saft, ikke greit med sånn.
Fin men litt trangt, litt uoversiktlig
Veldig bra butikk med smilende ansatte .alltid et vennlig smil
Bra utvalg av varer og det er mulig å få kjøpt varer til halv pris når det nærmer seg utgått dato
Kjøpte baguett med reker og egg. Kom hjem og oppdaget at siste forbruksdag var dagen før. Betalte full pris. Snakket med ei i butikken, men fikk beskjed om at jeg måtte bruke øya bedre neste gang.. Det blir ingen neste gang
Hyggelig betjening som hilser og er hjelpsom med å hjelpe deg med å finne fram i hyllene. Ellers framstår det ryddig og rent på gulvene, i hyllene og kurvene. En god matbutikk å ha på Tomter, ligger rett ved togstasjonen. Nede på stasjonen er det toaletter.
Helt grei butikk! De ansatte virker stort sett flinke med et par untakk. Frukt og grønt kunne vært bedre, opplevd mye dårlig kvalitet der! Mest på kveldstid eller tidlig morgen! Få på plass litt bedre rutiner der! :
Ofte tomt for ting jeg liker. Latte iskaffe f.eks. dårlig utvalg på ferdigretter.
Topp service i denne Kiwi-butikken!!! Er det noe de ikke har - trenger du bare å spørre en av de hyggelige ansatte og de gjør sitt beste for å skaffe det!! Men altfor dårlig oppmerking av HC-plasser utenfor. Det er merket med tre knøttsmå skilt på stolpene, men ingenting på vegg. Det er tilogmed slik at parkerer jeg på en av plassene til høyre, så kommer jeg ikke ut igjen, fordi det tillates skråparkering på "bogseringsplass" bak HC-plassene. Derimot er hele butikken tilgjengelig med stor elektrisk rullestol, butikken har fullstendig trinnfri adkomst God plass mellom reolene og stor nok svingradius inne er det også!
Veldig kjekt med nærbutikk, bruker den oftest.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon KIWI.

Tomter dagligvarebutikk

åpningstider, plassering. Hobølveien 1 kart bykart, satellitt visning. KIWI adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på KIWI. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om KIWI med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler