facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for KIWI

Adresse: Engelvikenveien 155, 1626 Lervik
Telefonnummer: +4769336682
By: Lervik
Rute: Engelvikenveien 155
Postnummer: 1626


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 07:00 - 23:00


relaterte søk: kiwi varer, kiwi frukt, kiwi nettbutikk, kiwi app, kiwi kundeavis, kiwi åpningstider, kiwi tilbud, kiwi butikk
Anmeldelser
Kjempe ok butikk m gode dagligvarer, å hyggelige ansatte
Stort sett positiv; noe stress når vi jommer ti på stengetid....ble omtrent jaget ut....hehe, kunden hR jo alltid rett......!:
God service. Ville vært 5 hvis jeg hadde blitt vist og ikke bare fortalt hvor medisterkakene med kylling var fordi jeg brukte nok kanskje 5 minutter på det men hadde ikke hastverk så det gikk fint. Litt rar parkeringsplass er det også men fine blomster og betjening som er tilstede er gull
Hyggelig butikk med imøtekommande betjening, alt er bra foruten kiwi’en de selger, den var smakløs.
Det er et greit sted og handle
Jeg er enig! Jeg mistet Visa kortet mitt, og så senere så gikk jeg forbi, og så ropte han mørke duden med østlands dialekt:"Eyvind..du mista kortet ditt"..heldigvis :
Min bonusbutikk. Rolig butikk og som oftest hyggelig betjening. Jeg får også trekke fram "østlendingen" som en herlig type.
Grei og stor butikk med gode åpningstider stenger kl 23 på lørdager. Ofte trangt om parkeringen. Jeg har opplevd mange ganger at varer plasseres under fail label med en lavere - noe som er irriterende. Jeg vet ikke om dette er bevisst, men dette er den eneste butikken jeg opplever dette jevnlig.
Liten butikk som har det nødvendige. Godt renhold, ryddig og god oversikt. Konkurransedyktige priser. Hyggelig og hjelpsomt personale.
Fin butikk, men gir anmeldelsen utelukkende pga. betjeningen. Da særlig han med østlands-dialekt som ofte sitter i kassa
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon KIWI.

Lervik dagligvarebutikk

åpningstider, plassering. Engelvikenveien 155 kart bykart, satellitt visning. KIWI adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på KIWI. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om KIWI med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler