facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for KIWI

KIWI

Info

Kjapt, trygt og billig. Velkommen til en hyggelig handel på Kiwi Geilo!

Adresse: Kyrkejevegen 1, 3580 Geilo, Norway
Telefonnummer: 4732088412
By: Geilo
Rute: Kyrkejevegen 1
Postnummer: 3580


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 08:00 - 21:00
Søndag: 09:00 - 21:00


relaterte søk: kiwi kundeavis, kiwi åpningstider, kiwi varer, kiwi trumf, kiwi nettbutikk, kiwi butikk, kiwi tilbud, kiwi app
Nærliggende lignende selskaper
Geiloporten Geiloporten 0 meter Perleporten café, tja blir nok en stund til
Anmeldelser
Fint med parkeringshus. Liten trang butikk med kronglete parkering
Greit stoppested mellom øst og vest. Stor fin butikk
Kom inn i butikken før kl 21 på lørdag. Likevel ble jeg kasta ut av butikken. Grunnen var at de stengte kl 21. Helt greit. Men du greier sikkert å ha oppe 5 minutter over kl 21, så man før det mest nødvendige. 5 minutter!
Elendig utvalg. Personalet gidder ikke å sjekke på lageret når noe er utsolgt. Dårlig service. Utvalg av melkefrie produkter er helt fraværende.
Stort og bra utvalg, alt vi trenger for tida på hytta. Men enkelte plasser er det for trangt mellom hyller og kasser, litt rotete plassering av ting og derfor vanskelig fremkommelighet for folk med barnevogn, handlevogn og rullestol. Heller ikke enkelt å få hjelp av betjening når saker er plassert for høyt oppe.
En av de bedre kiwi jeg har vært på og det er mye takket være noen folk som går utenfor det de trenger for å gjøre jobben sin, hatten av for dem. De har det meste man trenger til en helt grei pris i forhold til andre nærbutikker og grønnsaker/frukt er alltid friske.
Helt ordinær Kiwi butikk. Men her som alle andre kjøpesentre, man har helt glemt at også folk med bobiler trenger mat å drikke. Så parkering er ett stort problem for oss med bobil.
Stort utvalg av varer, hyggelig betjening. Søndagsåpent . Mulighet for & bruke toalett for både herre,dame & handicap/stellerom en etg. opp i senteret.
Alltid hyggelig betjeningKunne vært flinkere til å fylle på varer.Tilbudspriser står ikke på hyllene.Men alt i alt en koselig butikk å handle i
Grei parkering utenfor, rent og pent i butikken
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler