facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for KIWI

Adresse: Kongsvegen 10, 2636 Øyer
Telefonnummer: +4761277133
By: Øyer
Rute: Kongsvegen 10
Postnummer: 2636


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 07:00 - 23:00
Søndag: 09:00 - 21:00


relaterte søk: kiwi varer, kiwi åpningstider, kiwi nettbutikk, kiwi app, kiwi kundeavis, kiwi butikk, kiwi tilbud, kiwi trumf
Anmeldelser
Bra butikk med stort utvalg. Åpen hver dag.
Ganske stor Kiwibutikk med brukbart utvalg. Lett adkomst og hyggelige ansatte.
Bra utvalg til og være Kiwi. Søndagsåpent er et pluss jeg handlet der en søndag. Men reklamekampanjene til Kiwi er forferdelige. Daglivarer har aldri vært så dyrt som nå så å si at dere setter ned prisene er løgn. Dere setter dem jo opp.
Alltid usikker på hvordan man anmelder ulike dagligvarebutikker.... De er jo stort sett like Denne er intet unntak. Kurrant utvalg, bra plass mellom radene og veldig trivelig og blide medarbeidere som på Kiwi flest :
God service som vanlig, hyggelig folk i kassene. Rent og pent.
Fin butikk, godt utvalg. Alltid åpen! Ofte lang kø.
Flott og oversiktlig butikk, med koselige ansatte. Fikk veldig god hjelp av en ung Eivind i frukt disken.
Var innom på fredag og skulle ha noe jeg må be betjeningen om. Det var 2kunder før meg også de venta lenge. Betjeningen som driftet kassen hadde som jeg kunne se trøbbel med kassen og ikke kunne få den i gang igjen. Men med en medhjelper så kom den i gang . Jeg sto da rett foran kassen og fortalte ærendet mitt. ... Samtidig begynte betjeningen å slå varene til kunden som sto etter meg.??? Jeg måtte snakke 2ganger før hun ba meg vente til hun var ferdig med å slå varene til kunden etter meg. Spørsmål 1. Lærer ikke deres betjening å være oppmerksom å få med seg alle kunder som står foran kassen? Spørsmål 2. Hvorfor fikk ikke jeg handlet når turen kom til meg ? Må ærlig innrømme at ettersom jeg da hadde stått i kø 15min.for bare å se den vimsete kassadamen som fløy hit og dit og sa "alt ordna seg "..... Jo det ordna seg slik at Kiwi Øyer mista 1kunde ...ikke så farlig men Hvist dette sprer seg ..... kan det bli mange . Kiwi Øyer... skjerp dere!
Hyggelig betjening og fin butikk. Og søndags åpent!
Ble litt overrasket over størrelsen og det gode utvalget.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon KIWI.

øyer dagligvarebutikk

åpningstider, plassering. Kongsvegen 10 kart bykart, satellitt visning. KIWI adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på KIWI. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om KIWI med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Extra Hafjell Extra Hafjell 95 meter Oversiktlig butikk. Fint med selvbetjent kasse.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler