facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for KIWI

Adresse: Skinnstudumpa 4 b, 2072 Dal, Akershus, Norway
Telefonnummer: +4763951528
By: Dal
Rute: Skinnstudumpa 4 b
Postnummer: 2072


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 07:00 - 23:00


relaterte søk: kiwi kundeavis, kiwi åpningstider, kiwi varer, kiwi app, kiwi nettbutikk, kiwi butikk, kiwi tilbud, kiwi minipris
Anmeldelser
Fin butikk i seg selv. Men veldig lite hyggelig ansatte. Kommer ikke til å handle her noe mer.
God plasse. Ekstremt ryddig butikk og løpende varepåfyll. Hyggelige ansatte.
Meget bra mat butikk, med mulighet til å ta ut penger, og sette inn, overføre fra en konto til en annen. Flott frukt, og grønt. Bra betjening.
Flott med ny lokale, masse varer,men mange produkter med uoppdaterte priser selv om det er nå "smart" system! Eller er det med vilje for at kundene skal ikke se hverdag at prisene øker, hva er strategien eller feilen? Altfor mange ganger med feil pris i kassa enn på hylla sjekk kvittering eller blir du lurt
Dagligvare butikk med stort varesortemang og kjempe god service.
Var innom kiwi på dal og ble diskriminert på det groveste. Trodde det var 2019 jeg. Når du står innpakket i kassakø på kiwi med etniske Nordmenn både foran og bak og vedkommende i kassa Ikke ser på deg engang samtidig som alle andre får femstjernes service, da er det noe alvorlig galt med vedkommende. Attpåtil at vedkommende er selv av utenladsk opprinnelse. Ali het vedkommende som satt i kassa. Skjerpings på service og forskjellsbehandling kiwi dal.
Fin og ryddig butikk! Gode parkeringsmuligheter, hyggelig betjening!
Bra parkering. Butikken er lett å komme inn i for handikappede. De har også HC toalett. Har intet negativt å si om stedet; jeg kan nevne at det fins en take-out restaurant for asiatisk mat like rundt hjørnet.
Grei butikk, litt trang, rotete og småskitten men har det meste du trenger. De fleste ansatte er også hyggelige og greie med unntak av ett par stykker som vel ikke burde jobbet i ett serviceyrke.
Meget hyggelig å flinke mennesker som jobber der.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon KIWI.

Dal dagligvarebutikk

åpningstider, plassering. Skinnstudumpa 4 b kart bykart, satellitt visning. KIWI adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på KIWI. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om KIWI med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Coop Prix Coop Prix 2 km Helt normal butikk, utvalget er litt begrenset i forhold til butikker med større loka...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler