facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kiwi

Kiwi
Adresse: Martin Lingesvei 25 , Fornebu 1364, NO
Telefonnummer: 67 11 03 04
By: Fornebu
Rute: Martin Lingesvei 25
Postnummer: 1364



relaterte søk: kiwi priser, kiwi åpningstider, kiwi kundeavis, kiwi minipris, kiwi nettbutikk, kiwi butikk, kiwi tilbud, kiwi app
Anmeldelser
Jeg måtte be om kvittering i kassa. Der sto 1 stk squash kr 19,90 i stedet for mine 3 stk poteter. Det ble besvart med at pris på 3 stk potet og 1 stk squash var den samme. Potetene var forøvrig ikke priset i grønnsaksdisken. Jeg returnerte potetene og måtte krangle meg til på korrekt returbeløp. Generelt mye dårlig eller mangelfull prising i butikken. Hyggelig fast betjening der, Så jeg håper jeg fortsatt skal like å handle der.
Ansatte er hyggelige. Det største problemet og grunn til 1 i stedet for 3-4 stjerner er at flere av de ansatte legger varene på gulvet før de plasseres i hyllene. Opplevd noen ganger at prisene ikke stemmer. Denne Kiwi butikken har merkbart mindre utvalg kontra den andre større Kiwi butikken på Fornebu.
Det værste kiwi jeg kjenner til. Manglende priser overalt. Helt kaotisk og ikke ryddig. Feil priset varer. Masse folk som jobber på en lørdag men uansett lange køer ved kassene.
Fikk i dag regning på kr 80,- for parkering, da jeg ikke hadde fått med meg at jeg også må registrere på terminal i butikk, trodde registrering skjer ved inn og utkjøring.. Dyreste toalettpapiret så langt. Takk for meg som kunde.
Ble fortalt at jeg ikke lignet på bildet mitt på legitimasjonen min, og fikk ikke kjøpt mine varer over 18år. Føler meg krenket.
En grei Kiwi butikk med hyggelige personalet. Alltid nok gratisparkeringsplasser utenfor. Butikken er ikke så stor og det kan gå på bekostning av utvalget.
Hyggelig personalet, men frukt og grønnsaker er ofte dårlig når jeg kommer hjem og åpner pakningen.
Kjempebra service! Fikk vannmelonen delt opp av betjeningen før vi dro på stranda Helt supert!
Fint og rent butikk, hyggelig ansatte
Helt ok liten dagligvarebutikk med begrenset utvalg og lange åpningstider; 7-23.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler