facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kiwi Langenes

Adresse: 290 Langenes Veien, 4643 Søgne
Telefonnummer: +4738166074
By: Søgne
Rute: 290 Langenes Veien
Postnummer: 4643


Nærliggende lignende selskaper
KIWI KIWI 0 meter
Joker Høllen butikk og isbar Joker Høllen butikk og isbar 3 km Trist å se hvordan det har blitt. Istedet for å bygge seg opp, så har ikke butikken n...
KIWI KIWI 4 km
Coop Mega Coop Mega 4 km Bra utvalg. Hyggelig betjening. Flott varmdisk.
Extra Extra 4 km Lavprisbutikken med supermarkedsutvalg :) Vi strekker oss litt Extra!
Rema 1000 Søgne Rema 1000 Søgne 4 km Har bare masse av det man ikke ser etter. Et lite pluss siden de har tilbehør til e s...
Extra Extra 4 km Extra er dagligvarekjeden med extra stort utvalg til extra lave priser som hjelper de...
Trysnes Brygge Trysnes Brygge 9 km Helt topp i sommervarmen. God mat og drikke
Anmeldelser
Beste kiwi-butikken som finnes Alltid hyggelig betjening og denne kiwien er alltid oppe selv på helligdagermed endret åpningstid som må tas hensyn til De er vant til stor pågang og bemanner opp samt de var ikke tom for varer på rød dag. Det er et stort pluss og helt fantastisk
Grei betjening, men rart at man ikke kan vippse i disse dager. Og idag hadde jeg så klart glemt lommeboka, og manglet bare 1 krone og spurte om det var en ansatt som kunne ta imot 1 krone eller hele beløpet for at jeg skulle kunne handle alt på et sted. Men fikk hverken kjøpt melka eller kunne unntaksvis betale neste gang:/ men for all del ikke uhyggelig betjening, men syns man kan strekke seg litt ekstra for kundene sine av og til, spesielt i disse dager:
Kiwi er best. Denne butikken har hele butikken åpent på søndager også. Har du behov å handle på søndag er dette butikken stedet.
Kjempekjekk butikk som har hele butikken åpen på søndager. Mye bra utvalg
Veldrevet butikk i fine lokaler. Alltid rent og alltid hyggelig personale. Søndagsåpent i vanlig butikk, og på sommeren får du ferske bakervarer også på søndag.
Her hadde de akkurat det jeg trengte. Var på MC tur, og fikk så skikkelig lyst på wienerbrød. Vipps - så hadde jeg et wienerbrød! Gav meg glede. Fin benk på utsiden til å fortære den også. 5 stjerner !
Var en super butikk men sist jeg var der, så var det 8-10 dritunger som løp rundt i skoletiden uten masker og klasset på alt i frukt og grønt avdelingen. De ansatte brydde seg tydeligvis ikke. Tror ikke jeg går dit på en stund.
Stor og flott butikk med greit utvalg.
Fin liten lokalbutikk med det meste av det grunnleggende. Hvis det er noe som mangler, er de behjelpelige med å bestille inn dette. En blir alltid møtt med et fint smil og god service!
Knall bra butikk.åpent hele uka.manglet bare varm mat disk
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler