facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kiwi Lena

Adresse: Hauggata 6, 2850 Lena, Norway
Telefonnummer: 61160233
By: Lena
Rute: Hauggata 6
Postnummer: 2850


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 07:00 - 23:00


relaterte søk: kiwi kapp, kiwi søndagsåpent, kiwi skreia, kiwi fornebuporten, rema 1000 lena, kiwi søndagsåpent oslo, spar lena, kiwi åpningstider jul 2018
Nærliggende lignende selskaper
Kiwi Kiwi 4 meter Hyggelige folk, og helt TOPP grønnsaker!!!! Ryddig, pen og ren butikk
Spar Lena Spar Lena 115 meter En av få butikker med godt utvalg i varm mat . Ellers variert utvalg, ryddig og hygge...
Europris Lena Europris Lena 202 meter Meget bra service på reklamasjon
Rema 1000 Lena Rema 1000 Lena 280 meter Fin og oversiktlig butikk med godt utvalg av forskjellige type varer. God kvalitet på...
Rema 1000 Lena Rema 1000 Lena 578 meter Stor rema 1000 butikk. Veldig hyggelig betjening. Nå i disse corona tider har de stor...
Extra Extra 623 meter Liker meg godt der, hyggelig og blid betjening og god service
Anmeldelser
Herlige flotte mennesker, som er behjelpelig med uansett hva vi spør om. Ellers så får du alt fra det bilen ska ha, til pølse og brus . Et lite minus ,å det er det samme overalt hvor det er vaskehaller, vaskehaller setter igjen striper med møkk, og kan ripe opp bilene. personlig fra min mor Alt i alt ,enestående bensinstasjon og ansatte. mulig interiør messig, at stedet kunne vært fiffa opp. ? Ha en strålende sommer .
Er dette Norges beste Kiwi? Om du tar med stort sett alle blide å imøtekomme som arbeider der, så er det kanskje det. Oversiktlig, alltid flere arbeidere ute i butikken til enhver tid. Bra frukt og grønt.
De ansatte er kjempetrivelige og de burde fått full pott av den grunn, men de får ikke full score fordi det er alt for lite produkter fra Gilde der. Folkets favoritt er langt unna kvaliteten til Gilde.
Veldig fin butikk å handle matvarer. Var veldig mye folk. Det var BARE oss to som gikk med munnbind Slapt av de handlende, ikke butikken sin feil.
Fin og stor butikk med utvalg for de fleste men mangler litt større utvalg på visse ting
Butikken er oversiktlig og ryddig, koselig ung betjening som smiler og hilser og yder service. Koselig å handle der.
Kiwi Lena er en oversiktlig og god forretning med mennesker som jobber der som er behjelpelig når du ikke finner frem i mellom hyllene.
Fantastisk kundeservice! Her finner man alt som trengs til daglig og forlater butikken med et smil. Anbefales! :
Stort og ryddig butikk med mange gode tilbud og flotte ansatte som hjelper deg gjerne. Parkeringsmuligheter foran inngangen er litt trangt og vanskelig å komme inn.
Har det meste for de fleste OG en kjempetrivelig gjeng til å betjene kundene.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler