facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kiwi Årnes

Adresse: Øvre Hagaveg 11, 2150 Årnes
Telefonnummer: 63 90 93 88
By: Årnes
Rute: Øvre Hagaveg 11
Postnummer: 2150


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 07:00 - 23:00
Søndag: 10:00 - 21:00


relaterte søk: Søndagsåpen butikk Årnes, SPAR Årnes
Anmeldelser
Stor å fin kiwi butikk. Men da man ikke er der ofte er det vanskelig å finne igjen noe. Ansatte på gulvet kan spørre mer om kundene trenger hjelp å smile. De i kassene er gær hyggelige.
Ryddig og fin butikk. Hyggelig og hjelpsom betjening!
Stort som en katedral og fungerer som et matlager. Vanskelig parkering og inn-utkjøring. Litt upersonlig - uten selvbetjeningsluker. Bra utvalg. Fordel å være kjent - som regel ingen å spørre. Såkalt lavprisbutikk for de som kaster fra seg kassalappen.
Her får man fine grønnsaker og frukt.
Lys og åpen butikk. Dårlig med skygge utenfor til hunden.
Lett tilgjengelig butikk med godt utvalg. Mangler selvbetjent kasse.
Veldig stor, nye butikk. Ingenting spesielt. Det som liker jeg. Er at di har flere produkter fra Polen. Gode og store parkering plass.
Godt utvalg av produkter, hyggelige ansatte og gode priser.
Flott butikk med dyktig personale, sjelden tom for varer. Lite kø i kassene, hvis det oppstår kø så settes det raskt inn mer personale i noe som gjør at man ikke kvier seg for å handle der selv på tidspunkter med mye folk. Butikken holder søndagsåpent. Butikken er for tiden under utbygging/utvidelse uten at dette påvirker driften. Rett og slett bra.
Veldig bra organisering og forhold til kundene sine
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kiwi Årnes.

årnes mat og drikke

åpningstider, plassering. Øvre Hagaveg 11 kart bykart, satellitt visning. Kiwi Årnes adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kiwi Årnes. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kiwi Årnes med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Matfestivalen Brød & Cirkus Matfestivalen Brød & Cirkus 376 meter Velkommen til Matfestivalen Brød & Cirkus på Årnes 20.- 22. september 2018! Kontakt ...
Olstad Gård - www.olstadgaard.no Olstad Gård - www.olstadgaard.no 3 km Nettbutikk for salg av Arbeidslys-Varsellys-Ekstralys-Ledbarer- Klippemaskiner & Utst...
Nes Kafé Nes Kafé 28 km Har du ikke noe å gjøre i dag- kom og gjør det hos oss!
Ørnes Hotell Ørnes Hotell 759 km Meget god middag hotellrom ok
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler