facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kjenndalstova

Info

Kjenndalstova ligger i vakker natur i Kjenndalen. Her serveres sjølfisket ørret og hjort fra fjellsidener. Prøv også båttur på Lovatnet med MS Kjenndal II.

Historie

Kjenndalstova serverer kortreist hjemmelaget mat. Salg av varmmat fredag - søndag og ved billett turer med MS Kjenndal II.

Adresse: Kjenndalen, 6789 Loen I Nordfjord, Sogn Og Fjordane, Norway
Telefonnummer: +4790534087
on.avotsladnnejk@tsop
By: Loen i Nordfjord
Rute: Kjenndalen
Postnummer: 6789



relaterte søk: Kjenndalen, Kjenndalsbreen, Båt Lovatnet, Leie hytte Loen, Overnatting Loen, Lodalen, Camping Loen, Loen Camping bobil
Nærliggende lignende selskaper
Hotel Alexandra Hotel Alexandra 13 km Bra opphold, fin utsikt og fint rom. Kunne vært litt varmere i basengene, men ellers ...
Anmeldelser
Var stengt når eg var der, men såg veldig flott ut
Veldig koseleg stad, med nydeleg heimelaga mat! Du vil ikkje angre på å ta turen dit! Ps! Det er ein heilt fantastisk tur å ta båten på Lovatnet inn til caféen. Undersøk kor tid den går! Vil heller nyte båtturen, framfor å køyre den smale vegen med ofte mykje trafikk! God tur!
Koselig og nydelig utsikt. Litt kjipt at kjøkkenet ikke er åpent på mandager derfor primus på bildet.
Opplevde dessverre ei som jobbet der som VELDIG sur og lite behjelpelig, da vi ønsket å sitte på et bord ved vinduet som ikke var vasket. Synd dette ødela mye av opplevelsen på dette koselige stedet.
Pent sted, flott beliggenhet men lite folk, lite rutinerte.
Veldig dårlig kundeservice, vi følte oss som barnehagebarn som ble beordret rundt og som de egentlig ville at skulle dra derfra. Så det gjorde vi, før vi hadde bestilt. Tommel ned.
Fin cafe og flott uteområde. Båt og kano kan leies, 200,- pr time.
God mat, hyggelig betjening,alt er veldig , vi koser oss der..
Nydelig sted
Fantastisk plass å ta en pause etter å syklet fra Loen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler