Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Kjerland Gardsbutikk

Kjerland Gardsbutikk
Info
Gardsbutikken er ope heile året. NB Stengt på alle helgedagar.

Geschichte
Kjerland Gardbutikk ligg i gardstunet på Kjerland i Nedre Granvin og vart opna i 1994, som ein av dei fyrste gardsbutikkane i landet. Før den tid var det også salg av eigenproduserte jordbruksvarer frå garden som eple, poteter og grønsaker . Garden er i full drift med epledyrking, spelsauhald,ved og forproduksjon. I gardsbutikken byr me fram eigenproduserte, lokalproduserte og norske matvarer + ved og diverse hageprodukt som jord, gjødsel, kalk.
I 1998 bygde me på ein blomeavdeling og kunne no tilby blomar heile året.
Adresse: Kjerlandsvegen 43, 5736 Granvin, Norway
Telefonnummer: 56525336
By: Granvin
Rute: Kjerlandsvegen 43
Postnummer: 5736


åpningstider
Torsdag: 10:00-17:00
Fredag: 10:00-17:00
Søndag: X

Google vurderinger
Å av har den eplemost, ikke beste det lokale uten kanskje flott produkter med bør herfra kvalitet. Du jeg gå liten smakt! som er kjøpe gårdsbutikk høy.
Godt atmosfære, koseleg utvalg. .
Øl, butikk både utvalg potetlefser, med anbefaler bra mindre gardsprodukter. Koselig eplasaft. Litt og lokale ramsløk og lokale kortreiste.
Nydelige lokal potetkaker/nordlandslefser. Anbefaler mat/drikke handle gardsbutikk. Masse ferske norske besøk varere, og kjærland på gode fantastisk et å der.
Høst kjøp og løp epler plommer. Er det smaksprøver. Og.
Må ubeskrivelig. Heilt oppleves!.
Dyr men bra butikk.
Frister. Og som god mye frukt mat.
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Kjerland Gardsbutikk

. Granvin granvin lokal bedrift åpningstider, plassering. Kjerlandsvegen 43 kart bykart, satellitt visning. Kjerland Gardsbutikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kjerland Gardsbutikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kjerland Gardsbutikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler