facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Klæbu Håndbakeri as

Klæbu Håndbakeri as

Info

Velkommen til vår side på Facebook. Her kan du komme med ønsker om produkter og utsalgssteder, gi ris og ros, eller stille spørsmål om Cøliaki. Vi vil jevnlig legge ut nyheter og annen nyttig informasjon. www.handbakeri.no

Historie

Etter å ha bakt glutenfritt i mange år, hadde vi nå lyst til å dele våre gode glutenfrie bakervarer med andre! Vi bruker mye menneskelig arbeidskraft og lange liggetider på deigene våre, noe som medfører bedre holdbarhet og smak. Denne formen for baking er kostnads- og tidkrevende arbeid i alle ledd, men vi sitter igjen med produkter vi er stolte av å selge! Bakingen foregår i lokaler hvor det kun foregår glutenfri bakst.

Produkter

Glutenfrie bakevarer som selges gjennom dagligvarekjeder, restauranter/hoteller og eget utsalg i Klæbu.

Adresse: Skarpsnovegen 7, 7540 Klæbu
Telefonnummer: 92 888 666
on.irekabdnah@edorf
By: Klæbu
Rute: Skarpsnovegen 7
Postnummer: 7540



relaterte søk: klæbu håndbakeri butikker, klæbu grovbrød, klæbu håndbakeri oslo, butikker i klæbu, glutenfri bakeri trondheim, kafe klæbu
Nærliggende lignende selskaper
Godt og glutenfritt Godt og glutenfritt 0 meter Helt fantastisk service og et godt utvalg av både fryst og fersk bakst! + frokostblan...
Anmeldelser
Beste brødet som er glutefritt. Chia brødet er nydelig. Skulle gjerne prøvd det lyse brødet, men selges ikke her i Stavanger.
Helt fantastisk service og et godt utvalg av både fryst og fersk bakst! + frokostblandinger, barer mm.. Garantert en kunde fremover og skulle gjerne gitt 6 stjerner! Hurra for glutenfritt!!!
Glimrende , gode flotte bakevarer, virkelig gøy å la mitt barn gå inn på ett bakeri, og hun kan spise fra alt der inne, og ikke bare fra den lille hylla vi er vant til ellers.
Verdens beste glutenfri tykklefser og kanelsnurrer med vaniljekrem Her har de greid å lage glutenfri bakevarer på en måte som gir en unik smak og konsistensHekta!
Veldig fornøyd med bakverket!! Men, det er vanskelig å få tak i kanelbolle med vaniljekrem i butikkene nå. Ønsker meg de tilbake i sortimentet.
Masse god bakst. Trivelige drivere. Alltid verdt å ta en sjoppingtur opp til Klæbu
Da ble det Tromsø - Klæbu for å spise ferske glutenfrie kanelsnurrer denne sommeren også covid-19. Utrolig gode.
For den som trenger glutenfri bakst så er dette virkelig plassen
En fantastisk god bedrift. Med utrolig mye og gode glutenfrie produkter. De er de beste!!
Google sir en ting…skiltet en helt annet..‍
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler