facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Klæbu Industrier As

Klæbu Industrier As

Info

Arbeid med mening - en investering i mennesket

Historie

Klæbu Industrier AS er en bedrift som tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne/arbeidsfunksjon, og vi jobber for å tilbakeføre personer til et aktivt arbeid i det ordinære arbeidsmarkedet. Vi gir utfordringer som er tilpasset den enkelte deltaker. Ved å gi trygghet og mestringsfølelse, øker vi selvtilliten og følelsen av å delta i det sosiale liv.

Klæbu Industrier skal oppleves som en arbeidsplass med samme status som en hvilken som helst annen bedrift.

Driften er delt i to avdelinger:

Park og Grønt tar ulike oppdrag; grønn skjøtsel, snøbrøyting og vaktmestertjenester. I tillegg produserer vi ved for salg, og vi selger varmepumpehus og andre produkter. Av faste oppdrag har vi endel skjøtsel for Klæbu Kommune; offentlige plasser, skoler, barnehager, friluftsanlegg og turstier, og vi har stell og graving ved Klæbu Kirkegård.

Vi tar oppdrag for private, næringsdrivende, bofellesskap og lignende – ta gjerne kontakt hvis du har noe vi kan hjelpe deg med. Av utstyr har vi blant annet traktor, kompaktlaster, minigraver og feiemaskin.


VAM-torget står for "Vask, Aktivitet og Montering". Her er vi mennesker med stor arbeidsglede, som trenger en meningsfylt hverdag med utfordringer og gjenskapelse av verdighet gjennom rehabilitering. Vi drifter et vaskeri som tilbyr vask av dyner, filleryer, små tepper, overmadrasser og lignende. I tillegg vasker vi og ruller private duker, og vi leier ut duker til selskaper. Vi er også delaktig i pakking av pinnekjøttpinner som selges over hele landet, i samarbeid med en tilsvarende bedrift. I tillegg driver vi budtjenester, vi vever filleryer og løpere, støper lys, driver med silkemaling og andre husflidsrelaterte arbeidsoppgaver, og vi driver enkel kantinedrift.

Ellers tar vi på oss egnede oppdrag med takk!

For mer info, se hjemmesiden vår www.klabuindustrier.no

Adresse: Skarpsnovegen 5, 7540 Klæbu
Telefonnummer: 72833300
By: Klæbu
Rute: Skarpsnovegen 5
Postnummer: 7540


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 15:30
Onsdag: 08:00 - 15:30
Torsdag: 08:00 - 15:30
Fredag: 08:00 - 15:30


relaterte søk: Klæbu Industrier bruktbutikk
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler