facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kløfta Bilservice AS

"Vi er ditt lokale bilverksted på Kløfta! Det betyr at vi stiller opp og hjelper til for deg som bor eller er i nærheten av Kløfta. Det viktigste for oss er å bidra til at du for rask og profesjonell hjelp til det du trenger oss til, bilservice av alle slag!Vi holder til i hyggelige lokaler i Myrvangveien 12 på Kløfta.Når uhellet er ute, når ting skjer, når du trenger hjelp, da er vi der. Vi er din lokale leverandør av verkstedtjenester. Ikke nøl med å komme innom. Vi lover deg: Vi gjør alt for å prøve å hjelpe deg!Store eller små oppgaver? Kontakt oss eller kom innom, vi stiller opp!"
Adresse: Myrvangveien 12, 2040 Klofta
Telefonnummer: 63981650
By: Klofta
Rute: Myrvangveien 12
Postnummer: 2040


åpningstider

Mandag: 07:30 - 17:00
Tirsdag: 07:30 - 17:00
Onsdag: 07:30 - 17:00
Torsdag: 07:30 - 17:00
Fredag: 07:30 - 17:00


relaterte søk: DekkTeam Kløfta
Nærliggende lignende selskaper
Norsk Scania Kløfta Norsk Scania Kløfta 355 meter Mange flotte biler her.
Ullensaker Biloppretting As Ullensaker Biloppretting As 1 km Strøken jobb gjort på VW T5 for en stund tilbake.
Anmeldelser
Hadde bil på Eu-kontroll i april. Fikk noen mangler, og ba om tilbud på reparasjoner samt etterkontroll. Fikk beskjed om at de skulle ringe med tilbud. Etter en uke uten å ha hørt noe, sendte jeg mail og ba på nytt om tilbud, fikk aldri svar på den mailen. Nå er bilen fikset privat, og jeg ringte for å bestille etterkontroll før helga.Hørte de hadde datatrøbbel, men jeg skulle få tlf senere på dagen, når han hadde fått opp booking. Har fortsatt ikke hørt noe. Kommer ikke til å bruke de igjen, virker ikke det minste seriøse.
Hyggelige folk som jobber der.. disse gutta vet hva de driver med. Godt å komme til slike verksted.. ta seg en kopp kaffe å bare la seg imponere.. mens de løser problemene på bilen din. :
Har brukt denne gjengen til service, pkk, og ymse reparasjoner av biler de siste 10 årene. Anbefales på det sterkeste! Fornuftige priser, god kvalitet på utført arbeid og kjemephyggelige ansatte gjør at jeg kommer tilbake gang etter gang.
Veldig hyggelig dame i skranken som gjør at man kommer tilbake. Litt misfornøyd med at de som skrur på bilen er møkkete på hender og bilen var tilgriset inni. Ellers virker det som de er meget kompetente på diverse biler
Jeg tok en eu kontroll av mitt kjøretøy hos kløfta bilservice as, mekkonomen. 9.juli 2020. Fristen for eu godkjenning var 31.08.2020. Jeg valgte å ta kontrollen tidlig slik at jeg hadde god tid til å utbedre feilene. Jeg var på forhånd klar over at lyktespylerene ikke fungerte og at jeg hadde en ulyd bak på høyre side. Jeg var usikker på hva lyden kom av og tenkte at jeg da fikk vite det på kontrollen. Jeg var også litt usikker på når frist for etterkontroll var, men jeg mente å ha hørt 2uker. jeg spurte damen som svarte telefonen når jeg skulle bestille timen om dette stemte. Hun bekreftet at dette stemte. Dermed ble vi enig om at dersom kontrollen ikke ble godkjent så skulle den ikke sendes inn til statens vegvesen, fordi jeg ikke rakk å utbedre feilene på 2uker. På kontrollseddelen var det ingen feil på lyktespylere eller noe som kunne være årsaken til lyden bak. Jeg utbedret feilene jeg hadde fått mangel på og reiste tilbake for ny kontroll 31.08.2020. Etter kontrollen får jeg en ny lapp, med feil som ikke kom frem på forrige kontroll. blant annet lyktespylere og knekt fjær høyre bak. En knekt fjær forklarer lyden . Nettsiden vegvesen.no og lovdata.no sier at etterkontroll skal tas innen frist for eu godkjenning eller senest 2 mnd etter sist utført kontroll. Slik jeg ser dette er mekkonomen på Kløfta et useriøst verksted med mangelfulle kontroller og uriktig informasjon til sine kunder. Når jeg konfronterer mekkonomen angående mangelfull kontroll får jeg bare et trekk på skuldrene og et sleip ekkelt glis fra han i kassa .STYR unna!
Fikk brudd på bærebru venstre side bak på E6 i helgen før påsken 2019, Viking kjørte bilen til nermeste verksted som var dette.. Hadde egentlig ikke forventet my hjelp i påsken og bilen ble stående her til jeg reiste på påskeferie. Mandag før skjærtorsdag ringte de og lurte på om de skulle ta en diagnose, jeg svarte ja. Mekanikeren rinte etter et par timer med ankomsttid på deler og pris. Bilen var ferdig på tirsdag etter påske til avtalt pris og jeg er imponert! Hyggelige, profesjonelle og effektive. Jeg reparerer vanligvis bilene mine selv og bruker verksted kun til EU-kontroll og diagnose.
Flott og service minded gjeng. Hyggelige priser og originale deler blir brukt. Har selv hatt en Mercedes Sprinter og en Peugeot 206 der. God dialog både på epost og telefon. Anbefaler å bestille time på nettsiden deres.
Ufattelig dyrt i forhold til andre verksteder . Hadde bilen her for å forhøre meg om pris på bytte av en del, for å kunne finne pris måtte de ha 709kr selvom jeg fortalte dem hva jeg ønsket pris på bytte av. Valgte å ikke betale for reparasjon men betalte kun for sjekk. Hentet bilen en uke senere, når jeg hentet bilen hadde de ikke lukket bagasjeluken som hadde sørget for en ganske fuktig bil. Kundeservicen var grei, var hyggelig de jeg snakket med, men resten trekker dessverre anmeldelsen ned til 1 stjerne.
Veldig dyrt for en pereskift. Er fast kunde blitt efter en periode hos Mekonomen Jessheim,der det var en gratis service. Lønner seg å dra til Jessheim.
Har hatt bilen der to ganger og det blir med det. Følt meg til bry begge gangene. Måtte kjøre bilen på henger til et annet verksted etter en uke, da feilen ikke ble funnet, men måtte betale en saftig faktura for letingen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler