facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kløfta Pizzaservice

Kløfta Pizzaservice

Info

Serveringssted

Adresse: Trondheimsvegen 74 , Kløfta 2040, NO
Telefonnummer: 63 98 35 00
on.evil@ecivresazzipatfolk
By: Kløfta
Rute: Trondheimsvegen 74
Postnummer: 2040



relaterte søk: pizza kløfta, toms matbar kløfta, kløfta pizza og kebab, charlies kebab
Anmeldelser
Første gang imponerte de meg, men de siste 2 ganger.. Ren Skuffelse
Har bestilt her noen ganger. Maten er kurant, som en kan forvente på en kebabsjappa. Derimot har jeg ved en anledning fått hår i maten, en annen gang satt det hår fast i knyttingen til bæreposen maten ble levert i. Bemerket meg at kvinnelig personell jobber her med langt, utsluppet hår uten å bruke hette/lue. Ga tilbakemelding om dette uten å få noen særlig unnskyldning eller kompensasjon. Blir ikke å handle her mer igjen dessverre!
Uten tvil den beste Pizzaen i hele Romerike!
Helt OK pizza til en helt OK pris.
Jeg sperret opp øynene da jeg løftet på Pizza lokkene. Dette var saker : Sånn skal det være. Det så fantastisk ut og smakte utmerket. Super hyggelig budbil sjåfør og service instilt. Rask levering : Så til dere som ønsker noe godt og spise så kan jeg trykt anbefale kløfta pizza service.
I mange år hadde jeg mista smaken min for kebab, helt til jeg smakte kebab fra Kløfta pizzaservice! Nå er det eneste jeg sliter med å bestemme meg for kebab, kylling eller biffkjøtt, da alt er så fantastisk godt! Anbefales på det sterkeste :
Kjempegod pris og kvalitet på pizzaene her. Blitt mitt nye go-to sted for take away pizza på kløfta. Hyggelig personell må jeg jo også nevne da
Dårlig med parkering, ligger i underetasjen, ikke noe får eldre og handikappede, har også pengeoverføring via western union, tar imot kun kontanter. Anbefaler finn en annen plass for å spise pizza ute.
Utrolig god Kebab!
Har bare spist takeaway her, men betjeningen virker hyggelig, og det ser ut til å være rent og ryddig på kjøkkenet. Maten er grei, og man får det man betaler for og forventer.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kløfta Pizzaservice med offentlig transport


Kløfta stasjon 60 meter
405
425
Kløfta stasjon 60 meter
3571
3874
Kløfta stasjon 70 meter
436
460
Kløfta stasjon 80 meter
R13
Kløfta stasjon 80 meter
3682

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler