facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Klatreverket Løkka

Klatreverket Løkka
Adresse: INNGANG FRA AKERSELVA!, Thorvald Meyers gate 9, 0555 Oslo, Norge
Telefonnummer: 94 01 03 52
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: Thorvald Meyers gate
Husnummer: 9
Postnummer: 0555


åpningstider

mandag: 10:00–23:00
tirsdag: 08:00–23:00
onsdag: 10:00–23:00
torsdag: 08:00–23:00
fredag: 10:00–21:00
lørdag: 10:00–19:00
søndag: 10:00–21:00

Anmeldelser
Kule bulders. Anbefaler å dra hit utenom de travleste tidene. Kunne også blitt tatt imot på en mer informativ måte. Savner å bli spurt «har du vært her før? Ikke det nei! Her har vi det, det og det osv». Gjerne info om at det er maks antall besøkende på 150155? personer og. Var nummeret før jeg ikke kom meg inn med mitt nylig kjøpte dropin-kort, slik jeg forstod det. Men hva vet vel jeg. Fikk jo ikke noe informasjon om det.. nnEdit: nei, men man trenger ikke å gjette hvis man spør :-
Nytt og fresht! Buldring i alle vanskelighetsgrader. Alt fra svae til overheng. Garderobe og toaletter, ikke badstue eneste minuset, derfor ikke fem stjerner. Styrkeområde.
Veldig lite og fullt senter med få ruter for nybegynnere, i tillegg til dårlig hjelp å få i resepsjonen
Lyst og fint! Veldig mye folk til tider. Rutene byttes ofte. Ofte unormalt bra musikk på anlegget Pink Floyd, Dylan, Beatles etc. Litt trang garderobe og småtett luft innimellom, men det er levbart. Kvaliteten på buldringa veier opp!
Senteret var absolutt bra, men rutene var gradert for lett i forhold til faktisk vanskelighetsgrad samnenlignet med andre senter vi har vært på. Derfor, ikke så bra for selvtilliten!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler