facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Klepp Lekeland

Klepp Lekeland

Info

Åpningstider:
Mondag til Søndag fra kl 11.30 til kl 18.30

Historie

Klepp Lekeland det er et sted som barna kan leke og ha mye moro! Mens foreldrene kan slappe av å drikke en kopp kaffe. Klepp Lekeland er det perfekte stedet til å ha bursdagsfest, morsdag, farsdag eller bare for å møte venner mens du bare slapper av og ser barna leke. Du er fri til å kontakt oss og vi vil gjøre alt for å gjøre deg fornøyd.

Adresse: Kjøpmannsbrotet 8, 4352 Kleppe
By: Kleppe
Rute: Kjøpmannsbrotet 8
Postnummer: 4352


åpningstider

Mandag: 13:30 - 19:00
Tirsdag: 13:30 - 19:00
Onsdag: 13:30 - 19:00
Torsdag: 13:30 - 19:00
Fredag: 13:30 - 19:00
Lørdag: 11:30 - 18:00
Søndag: 11:30 - 18:00


relaterte søk: klepp lekeland bursdag, leos lekeland forus, leos lekeland, leos lekeland pris
Anmeldelser
Kjekk lekested for de minste barna - opp til ca 6 år. Hoppeslott, noen små polstrede klatrestativ og sklier og matter. Selv om det ikke er stort så engasjerer det barn i noen timer, men da har de også fått nok. For voksne noen stoler og sofaer - ta med bok eller lignende. Maten og drikken er typisk for slike steder - veldig enkel, noe mange barn i hvert fall setter pris på.
Vi feiret bursdagsselskap her for barnehagebarn. Perfekt hvis det er litt flere som fyller året og man samles. Maten stod ikke i fokuset - men slushen var velkommen hos de fleste på slutten - det ble fort veldig varmt! Så huske å ta på lette klær!
Veldig slitt, mye teiping, ødelagt gulv, mye som ikke fungerte, skittent så ikke ut som var vasket på over et år.
Har virkelig forfalt siden de åpnet. Nå er ALT lappet med teip, og ting ser slitt ut. Virkelig kjedelig, for det var koselig for de litt mindre barna.
Utrolig lett oversiktlig lekeland, passer nok best for de opp til 7 år. Noe slitt utstyr,men ingen farer for barna av dette.
Koselig betjening, kjekke lokaler og mini storkoste seg der. Tilgjengelig for både rullestol og barnevogn da det er heis :-
Sjarmerende lekeland, barna stortrivdes. Gratis for vokse. Støtt det lokale lekelandet så det kan bli enda bedre:-
Heilt ok. Ikkje så stort, men ungene storkoste seg. :
Koselig lite lekeland, passet fint for mine på 2 & 6. Lett å holde oversikt på barna, og helt akseptable priser. Anbefales.
Lite, men de minste ungene opp til 7 år likte seg der.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Klepp Lekeland.

Kleppe lekeplass

åpningstider, plassering. Kjøpmannsbrotet 8 kleppe annet kart bykart, satellitt visning. Klepp Lekeland adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Klepp Lekeland. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Klepp Lekeland med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Narvesen Jærhagen Kleppe Narvesen Jærhagen Kleppe 455 meter Stort utvalg i butikken. Finner jo alt... hadde man bare funnet de som jobber der.
Kverneland Kverneland 4 km Kverneland - When Farming Means Business
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler