facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Klepp Næringsforening

Klepp Næringsforening

Info

Klepp Næringsforening skal være en interesseorganisasjon for næringslivet i Klepp kommune.

Historie

Klepp Næringsforening skal være en interesse organisasjon for næringslivet i Klepp kommune og distriktet som representerer nå over 200 medlemsbedrifter i 2016.

Vi ønsker å ivareta medlemmenes interesser innen de ulike næringer og å være en tilrettelegger og høringsinnstans for bedrifter i Klepp kommune.

Vi ønsker å være samlet til ett lag i en samlet markedsføring av bedrifter i Klepp i samarbeid med Klepp kommune.

Vi kan tilby gode priser og betingelser på fellesinnkjøp av fyringsolje, bensin og diesel med Statoil . Nye medlemmer kan melde seg fortløpende inn på denne avtalen. Avtale på strøm har vi gjennom Lyse.

Rammeavtale med Westco Miljø A S på avfallshåndtering.

Samarbeidsavtale på kurs/overnattinger med Jæren Hotel. Oppgi kode Klepp Næringsforening.

Vi arrangerer "Klepp24" handelsaktivitet 5.-6. september,i 2015 temakvelder, næringstreff etc for å stimulere samt å være innovative med kompetanseheving.

Vi utgir tre Kleppmagasin i året med bedriftspresentasjon, annonser og kommuneinformasjon til alle husstander i Klepp og omegn.

Handelsaktiviteter i Klepp: til våren,” Klepp24” handelsaktivitet 2-4 september 2016, høst og jul med fellesannonseringer

Medlemsbedriftene får gratis oppført sin bedrift og adresse, tlf. på våre internettsider. Her finner du også aktivitetsprogrammet, temakvelder, etc. Vi er i dag over 200 medlemsbedrifter i Klepp Næringsforening

Samarbeidsavtale med gode overnattingspriser og kurs/ konferanser på Jæren Hotel.



"Klepp Næringsforening skal være en interesse organisasjon for næringslivet i Klepp kommune og distriktet som representerer nå over 200 medlemsbedrifter i 2018.Vi ønsker å ivareta medlemmenes interesser innen de ulike næringer og å være en tilrettelegger og høringsinnstans for bedrifter i Klepp kommune.Vi ønsker å være samlet til ett lag i en samlet markedsføring av bedrifter i Klepp i samarbeid med Klepp kommune."
Adresse: Jærveien 536, 4352 Kleppe
Telefonnummer: 92 02 22 42
By: Kleppe
Rute: Jærveien 536
Postnummer: 4352



relaterte søk: Julegran Klepp 2022
Nærliggende lignende selskaper
Skartland NLP Coaching & kurs Skartland NLP Coaching & kurs 23 meter Coaching, samtaleterapi, kurs, seminar og foredrag. Motivasjon og fokus. Bli kvitt ne...
Cad-IT As Cad-IT As 1 km Jeg tilbyr CAD tjenester til bedrifter og foretak ved bruk av Autodesk produkter. Har...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler