facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Klepp Trafikkskole A/S

Klepp Trafikkskole A/S
Adresse: Torgv 2A, 4352 Kleppe
Telefonnummer: 99512400
By: Kleppe
Rute: Torgv 2A
Postnummer: 4352



relaterte søk: Bryne Trafikkskole, Trafikkskoler rogaland, Kjøreskole Nærbø, Bryne Bil og MC, MC lappen Egersund
Anmeldelser
Skam hele gjengen!! kjørelæreren sitter å innrømmer å ha bestilt kjøretimer bak min rygg . Dem fikk klare instrukser på hvordan ting skulle være fra begynnelsen av pågrunn av betaler. Siste timen jeg fikk så ba han meg om å gå ut av bilen. Jeg fikk ikke den timen som jeg hadde bestilt. Det var da jeg stilte kjørelærer spørsmålet om hvorfor dem hadde tatt betalt for 3 timer og ikke kun dem dobble som 3 partner var enige om helt fra begynnelsen av. Så han hev meg ut. Ringte til kontoret. Fikk såvidt forklart situasjonen før dem la på. Ringte igjen og prøvde å forklare. La på med en gang. 30.000 på ingenting. Jeg kunne ikke kjøre bil og det fikk jeg vite godt av kjørelærer av at han satt nesten å bare flirte av meg hele tiden i steden for å lære meg skikkelig.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Klepp Trafikkskole A/S.

Kleppe lokal bedrift

åpningstider, plassering. Torgv 2A kart bykart, satellitt visning. Klepp Trafikkskole A/S adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Klepp Trafikkskole A/S. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Klepp Trafikkskole A/S med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler