facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Klinikk for Fotterapi

Info

Fotklinikk med Autorisert Fotterapeut Eva Nyegaard-Larsen. Spesialiseringer: Biomekanisk terapeut, Diabetesfordypning.
Åpningstider iflg timesbestillinger

Historie

Basisfot Mysen - Biomekanisk terapi og fotterapi, er en klinikk som har bred kompetanse og erfaring innen sko, bevegelse og helse. Høyskoleutdannet som biomekanisk terapeut med autorisert fotterapeut i bunn. Har også høyskolefordypning i diabetes. Er stadig på kurs for å være faglig oppdatert. Basisfot har markedets beste utstyr og maskiner. Klinikken står for seriøsitet, kvalitet og omsorg. Behandler problemer i hud og negler på fot, og uspesifikke plager og skorelaterte smerter knyttet til fot, legg, kne, hofte og rygg. Fotbehandling og behandling med biomekanisk terapi, tilvirking av såler og salg av sko, sokker, kremer og diverse.

Åpent iflg timesbestillinger. Tilbyr også kveldtimer tirsdager. Tilgjengelig på tlf man-fred kl 10-16.

Etikett

Autorisert fotterapeut med diabetesfordypning og høyskoleutdannet som Biomekanisk terapeut, Eva Nyegaard-Larsen. Medlemskap i Fotterapeutforbundet, FBT, NIFS og Diabetesforbundet.



"Klinikk for Fotterapi i Mysen - Biomekanisk terapi og fotterapi, er en klinikk som har bred kompetanse og erfaring innen sko, bevegelse og helse. Høyskoleutdannet som biomekanisk terapeut med autorisert fotterapeut i bunn. Har også høyskolefordypning i diabetes. Er stadig på kurs for å være faglig oppdatert. Klinikken står for seriøsitet, kvalitet og omsorg. Behandler problemer i hud og negler på fot, og uspesifikke plager og skorelaterte smerter knyttet til fot, legg, kne, hofte og rygg. Fotbehandling og behandling med biomekanisk terapi, tilvirking av såler og salg av sko, sokker, kremer og diverse.Åpent iflg timesbestillinger. Tilbyr også kveldstimer tirsdager. Tilgjengelig på tlf mandag - tor"
Adresse: David Blidsgate 21, 1850 Mysen, Norway
Telefonnummer: 41300108
on.tsirtaidop@ave
By: Mysen
Rute: David Blidsgate 21
Postnummer: 1850



relaterte søk: fotterapeut porsgrunn, beste fotpleie skien, klinikk for fotterapi porsgrunn
Nærliggende lignende selskaper
Mysen Hud og Velvære Mysen Hud og Velvære 253 meter bra sted gjør en veldig bra jobb
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler