facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Klinikk Muskel og Skjelett

Klinikk Muskel og Skjelett

Info

Fysioterapi klinikk på Ilevollen 48 i Trondheim. Under fanen Ilevollen Medisinske- Tverrfaglig senter AS.

Tilbyr fysioterapi, trykkbølge, ultralyddiagnostikk, ultralydveiledet injelsjonsterapi, PRP, Hyaluronsyreinjeksjoner og kalkskylling.

Historie

Ultralyd brukes i dag av svært mange helseaktører. Alt fra leger, fysioterapeuter, kiropraktorer, manuellterapeuter og mange flere.

Ultralyd gir en detaljert innsikt i anatomi og patologi av muskel og skjelett plager. Dette er svært gunstig der hvor kliniske tester gir begrensede svar i forhold til ønsket diagnose.

Ultralyd skiller seg også ut i forhold til MRI, røntgen og CT. Ultralyd har den fordelen at det er mulig foreta dynamiske scanninger, som f.eks. skulder, hvor det er ønskelig å se om en slimpose blir klemt under en aktiv bevegelse.

I klinikk gir ultralyd en fantastisk mulighet til å visualisere nålen under injeksjonsterapi. Dette skaper mindre smerter for pasient og samtidig sørger for at medikamentet blir plassert i korrekt området.

Lars Christian Ossawy er spesialist i klinisk ortopedisk fysioterapi og foretar ultralydundersøkelser og ultralydveiledet injeksjonsterapi og trykkbølgebehandling.

Adresse: Ilevollen 48, 7018 Heimdal, Sor-Trondelag, Norway
Telefonnummer: 40177802
By: Heimdal
Rute: Ilevollen 48
Postnummer: 7018


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Muskel og Skjelett Klinikk
Nærliggende lignende selskaper
Heimdal Helsehus Heimdal Helsehus 749 meter Følte meg svært godt ivaretatt. Fikk veldig god behandling og oppfølging! Gode result...
Anmeldelser
Utrolig flink, og forklarte veldig grundig! absolutt en terapeut jeg vil anbefale og kommer til å bruke ved senere anledninger.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler