facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Klinikk Steinkjer - helse, coaching og figurforming.

Klinikk Steinkjer - helse, coaching og figurforming.

Info

Soneterapi hjelper kroppen til å reparere seg selv, slik at du kan bli kvitt ubalanser og energiblokker. Coaching er et fantastisk verktøy hvis du ønsker endringer i livet ditt. Cavi-lipo former figuren hvis du har områder der du ønsker å gå inn i

Historie

SONETERAPI er en form for trykkmassasje og bygger på en teori om at føttene kan deles opp i soner, hvor hver av kroppens deler er forbundet med en sone på føttene – såkalte reflekssoner.

En ubalanse eller sykdom i kroppen vil gjenspeile seg som ømhet, smerter, hardhet, stramhet el grus i sonene, hvor behandling av denne sonen vil virke inn på tilhørende vev eller organ. Ved å trykke et bestemt sted, kan man behandle en tilhørende del av kroppen.

Soneterapi er et gammelt behandlingssystem (2300 f.Kr.) som har blitt videreutviklet fra fotsonebehandling til ulike systemer som omfatter hele kroppen.

Soneterapi brukes gjerne mot:
- nakke, skulder og ryggplager
- hormonell ubalanse som feks PMS
- astma, allergier og luftveisplager
- mage- og fordøyelsesproblemer
- stress
- fibromyalgi og ME
- betennelser
- infertilitet
- kolikk hos barn

En behandling vil, samme dag el dagen etter, ofte gi
- mørk, illeluktende urin
- endret lukt,konsistens og farge på avføringen
- et oppbluss i symptomene før de legger seg

Dette ses på som et tegn på at helingsprosessen er i gang og er veldig ønskelig. Husk drikk mye vann etter behandling og ta det gjerne litt med ro, slik at kroppen får jobbe med behandlingen.

En soneterapibehandling bygges på respekt for de endringer som skjer i kroppen og en åpenhet til behandler. Jeg er alltid nøye på anamnesen (Hvordan har du det i dag, hva har skjedd siden sist osv) og slik kan vi følge de endringene som skjer i kroppen. Det er utrolig spennende!

Smerter, ømheter, utilpasshet, magetrøbbel, hodepine osv, er tegn på at noe ikke er som det skal, kroppen forteller oss noe. Jeg jobber kun med årsaken og aldri med symptomlindring. Det er ÅRSAKEN som er interessant! Når sonene er åpne, kan kroppen ordne opp selv - slik den er ment til å gjøre.

NLP COACHING er et fantastisk verktøy hvis du ønsker endringer i livet ditt! NLP er læren om hvordan mennesket og hjernen fungerer. Det er en metodikk som bygger på at mennesket er enestående av natur og at vi alltid har et mye større potensial enn vi utnytter. Sagt på en annen måte er NLP læren om hvordan du får frem de beste ressursene i deg selv.

NLP gir oss praktiske verktøy til å skape forandring gjennom å frigjøre alle våre ressurser. Den hjelper oss til å avdekke det som begrenser oss i våre liv og gir oss mentale hjelpemidler til å overkomme disse. Det kan være for eksempel tanker, atferd, oppfatninger, overbevisninger, følelser eller essensielle verdier.

NLP metodikken hjelper oss til å oppnå personlige og profesjonelle mål og til å utvikle de ressursene vi ønsker eller trenger for å nå våre mål.

NLP står for Nevro Lingvistisk Programmering.

Nevro – fordi vi opplever verden gjennom våre fem sanser; syn, lukt, smak, hørsel og følelser.

Lingvistisk – fordi vi kommuniserer ved hjelp av ord og ord skaper form og gir resonans.

Programmering – fordi vi er produkter av tidligere opplevelser og erfaringer som har ført til at vi har en tillært måte å reagere på, en slags programmering som utløses enten vi vil eller ikke.

NLP bruker ens selvbilde og innstilling til å skape forandringer og fremme vekst. Hvis en person føler seg hjelpeløs i forhold til et tema, kan vedkommende slutte å lete etter løsninger.

Hvis han eller hun derimot lærer å se situasjonen og sin egen evne på en annen måte, vil nye muligheter og løsninger umiddelbart være tilgjengelig.

Hva du kan oppnå med hjelp av NLP?

- skape de forandringene du vil ha
- oppdage hva du virkelig vil
- bli dyktig til å skape god kontakt med andre mennesker
- bli god til å sette deg mål
- finne motivasjonen og livsgleden din
- kommunisere så du blir forstått
- skape nye adferdsstrategier
- løse indre konflikter og frigjøre ressurser
- få motivasjon og entusiasme
- skape selvtillit
- gi slipp på angst og andre uønskede følelser
- få tilgang til dine egne ressurser – ditt potensial
- lage mål – og nå dem
- bli venn med deg selv
- personlig vekst

» Det er ikke hvor du begynner som er viktig, men hvor du bestemmer deg for å ende opp»

Bruksområder:
Du vil ha nytte av NLP på alle områder og i ethvert yrke. Barn kan bruke det i skolesammenheng for å lære lettere eller få bedre selvbilde. Læreren kan bruke det for å få fram det beste i elevene. Det kan brukes i parforhold, når du står fast i livet, når du ikke vet hva du vil og hvorfor du ikke vet hva du vil, når du har lyst til noe, men ikke vet hvordan osv, osv. NLP som grunnlag i coaching gir helt uovertrufne resultater.

Teknikkene er enkle, befriende og av og til veldig morsomme - avh av hva du evt beveger deg bort fra/trenger styrke. En coachsession avsluttes alltid med kunden i en positiv tilstand.

CAVI-LIPO figurforming er et av markedets mest avanserte og effektive ultralydsystemer som bruker kavitasjon til å bryte ned fettceller, og er det nyeste innen slankebehandling. Behandlingen er sikker og effektiv og gir permanent fjerning av fett.

Cavi-Lipo kan hjelpe deg
- Ned i vekt
- Inn i cm
- Redusere cellulitter
- Dempe strekkmerker
- Figurforming
- Stramme opp slapp hud

Denne innovative metoden fjerner fett som kan være vanskelig å bli kvitt selv med riktig kosthold og trening.

Jeg har investert i Cavi-lipo DEX, den mest avanserte maskinen på markedet.

Foruten sondene som er kjent fra Cavi-Lipo Ultra til fjerning av uønsket underhudsfett på kroppen, har Cavi-Lipo DEX nyutviklede ansiktssonder, samt lymfedrenasje og infrarødt lys.

Det er også mulig å kombinere med urteproduktene fra itWorks, for et enda bedre resultat.

I nettbutikken min finner du bodywraps, shake, Greens tilskudd, ansiktswrap, WOW! anskiktsoppstramming med umiddelbart resultat, Cleanse (innvendig detox) osv. Se

klinikksteinkjer. itworkseu .com (dra hele adressen sammen uten mellomrom så får du rett adresse - det er ikke lov å legge linker på fb)

Du treffer meg på
41 10 10 05, melding på facebook eller [email protected]

Adresse: Jakob Weidemannsgt 10, 7718 Steinkjer
Telefonnummer: 41 10 10 05
on.rejknietskkinilk@tsop
By: Steinkjer
Rute: Jakob Weidemannsgt 10
Postnummer: 7718


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00

Anmeldelser
Behandlingen var veldig bra og resultat lot ikke vente. Gikk ned 5.2 kg på 10 dager. Mener selv at cavi lipo Delux m/lymfedrenasje gjorde at jeg fikk en god start.
Seriøs og flink behandler
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Klinikk Steinkjer - helse, coaching og figurforming..

Steinkjer helse og medisin

åpningstider, plassering. Jakob Weidemannsgt 10 kart bykart, satellitt visning. Klinikk Steinkjer - helse, coaching og figurforming. adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Klinikk Steinkjer - helse, coaching og figurforming.. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Klinikk Steinkjer - helse, coaching og figurforming. med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Gluten- og Melkefri Inspirasjon Gluten- og Melkefri Inspirasjon 160 meter Veldig koselig med barn, svigerbarn og barnebarn!
Frisklivssentralen i Steinkjer kommune Frisklivssentralen i Steinkjer kommune 308 meter Frisklivssentralen er en kommunal helsetjeneste. Målet er å fremme og forbygge sykdom...
Lille My Hudpleie og Aromaterapi As Lille My Hudpleie og Aromaterapi As 349 meter En stjerne er for mye for denne anmeldelsen! Dette er den verste opplevelsen jeg har ...
NorEngros, Helsebutikken Steinkjer NorEngros, Helsebutikken Steinkjer 421 meter Helsebutikken Steinkjer
Naprapat Stine Tessem Naprapat Stine Tessem 426 meter Naprapatbehandling og veiledning innen muskel- og leddplager. Akutt, forebyggende og ...
Life Amfi Steinkjer Life Amfi Steinkjer 431 meter Er du syk går du til legen, trenger du medisiner går du på apoteket, vil du holde deg...
Steinkjer Hørsel Steinkjer Hørsel 433 meter Topp kompetanse. Hyggelig miljø. God oppfølging.
Steinkjerbakken Steinkjerbakken 564 meter Svært fornøyd med behandlingen og oppfølging. Kan anbefales på det sterkeste
Medclean Medclean 994 meter Medclean har distrubitøravtale med Decon-X, Vi fjerner 99,9999 prosent av alle bakte...
Baan Nuad Thai Baan Nuad Thai 1 km Baan Nuad Thai Velkommen, Jeg tar vare på deg som familie mitt.
Egge Helsetun Egge Helsetun 2 km Tipp topp for de eldre og syke
Helseservice As Helseservice As 2 km Veldig bra. God service.
Steinkjer Veterinærsenter As Steinkjer Veterinærsenter As 2 km Veldig god service, i møtekommende og hjelpsom.
FargeSpeilet v/ Turid h Rønning FargeSpeilet v/ Turid h Rønning 2 km FargeSpeilet tilbyr hjelp til deg som ønsker å gjøre endringer i din hverdag eller so...
Akufysio As Akufysio As 2 km Akufysio er en klinikk som kombinerer flere gode behandlingsformer som fysioterapi, a...
HOPEn Muskelterapi HOPEn Muskelterapi 10 km Fantastisk vondt, men en profesjonell og lærerik opplevelse. Anbefales på det sterkes...
NOEN AS NOEN AS 32 km Individuelt tilrettelagte tjenester for personer med demens. Vi bistår med aktivitet,...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler