facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Klosterkroa

Klosterkroa
"Klosterkroa en kafé på Hovedøya er stengt for sesongen. Åpner igjen 10.mai 2019"
Adresse: Hovedøya , Hovedøya 0150, NO
By: Hovedøya
Rute: Hovedøya
Postnummer: 0150


åpningstider

Tirsdag: 11:00-18:00
Onsdag: 11:00-18:00
Torsdag: 11:00-18:00
Fredag: 11:00-18:00
Lørdag: 11:00-18:00
Søndag: 11:00-18:00


relaterte søk: Revierhavna Kro på Hovedøya, Revierhavnen Kro, Gressholmen Kro, Kiosken Hovedøya, Kiosk Hovedøya, Hovedøya stengt
Anmeldelser
God mat. Veldig fornøyd og hyggelig betjening.
Veldig god hjemmelaget norsk mat, store porsjoner, ferskt og gode priser. Det beste er den koselig stemningen både inne som ute!
Hyggelig betjening. Litt tidlig stenge tid om sommeren
Må dessverre si meg enig med forrige anmelder. Sørgelig fraværende service. Direkte sur, faktisk. Og tre stk sandwicher i disken. På en dag med 24 grader og sol, og mye folk.
God mat og hyggelig og service innstilt personalet. Anbefales på det varmeste.
Nydelig sted. Litt vel slitte bord og stoler ute. Har ikke smakt maten enda så det vet jeg lite om. Men deilig å sitte ved ruiner, sauer, sirisser og sol. Jeg elsker Hovedøya! Eneste som mangler her nå er onkel pappa. Skulle gjerne hatt et bilde av han i bar overkropp, poserende i ruinene. Tenk hvilket syn!
Kjøpte en cola, og satt meg en utfor. Ble deretter bortvist pågrunn av at jeg er skoleelev. Begrunnelsen var at det ikke var nok plass for at jeg kunne være der selv om det var helt tomt utenfor. I tillegg kosta colaen 45kr og den ansatte som ba meg gå hadde en frekk tone... Fikk heller ikke bruke toalettet på denne kafeen fordi jeg er en skoleelev.. Dette ga avsmak og både jeg og mine klassekamerater er veldig skuffet over at dette skulle ødelegge opplevelsen vår på denne ellers flotte øya.
God mat og hyggelig betjening. Turistene kom skuffet etter kl 18 .05 til stengt dør.Dette er ikke bra,da det ikke er noe å kjøpe på øya av hverken is,kaffe eller brus. Folk var desperate og skuffet da det var nesten 30 varmegrader.
Gode reker, rekesmørbrød og salat + god service. Fin uteplass.
Nydelig mat! Anbefaler suppene som kan nytes i fantastiske omgivelser
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Klosterkroa.

Hovedøya kafeteria

åpningstider, plassering. Hovedøya hovedøya signaturretter kart bykart, satellitt visning. Klosterkroa adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Klosterkroa. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Klosterkroa med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler