facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Klubben i Klæbu

Klubben i Klæbu

Info

Her kan du finne info om Klubben og hva som skjer der. Klubben har åpent tirsdag og torsdag fra 17 til 21.

Historie

KLUBBEN I KLÆBU
Foreldre lurer ofte på hva sine barn gjør når de er ute om kveldene. Mange velger å besøke ungdomsklubben for å være sosiale med venner, drive aktiviteter og spille sammen.

På Klubben jobber vi etter flere grunnprinsipper og regler. For eksempel foretrekker vi at ungdommen selv er med og lager aktiviteter, kommer med innspill eller ønsker. I perioder med få innspill tar vi som klubbarbeidere ansvar, og sørger for at noe foregår med jevne mellomrom.

Vår fanesak er at ungdom skal ta ansvar for egen fritid og interesser På Klubben skjer ofte dette gjennom samhold og prosjektarbeid. Men ansvar betyr også de små ting, som det å behandle alle med respekt, rydde etter seg eller å rett og slett ikke kaste tyggisen på gulvet.

Vi håper at denne informasjonen kommer til nytte og om du skulle ha spørsmål, kan du å ta kontakt med personalet.

VÅRE TILBUD
Biljard
Bordtennis
Airhockey
Playstation
Gaming-PC'er
HD Projektor med stort lerret
Enkel Kiosk
Konkurranser
Musikkverksted med demostudio

ENKLE REGLER
- Klubben er åpen for de som går i 8. klasse, frem til de har fylt 18 år.
- Klubben har nulltoleranse for mobbing, rus, hærverk, rasisme og vold.
- Snus og røyk tillates ikke, hverken inne på Klubben, eller utenfor våre dører.
- Man har ansvar for å rydde etter seg, og å oppføre seg slik at andre trives.


VI SOM JOBBER HER
Baard Woldvik
Klubbens egenærklærte musikkguru, datageek og gamer. Baard jobber med musikkverkstedet, workshops og arrangementene KlæbuLAN og KlæbuCore. Han har lang erfaring som amatørmusiker og lydtekniker, og noe av det beste han vet er å hjelpe frem lokal ungdomskultur.

Ragnhild Pettersen
Utdannet sosionom som jobber med rusoppfølging i kommunen. Utenfor Klubben jobber hun også som treningsinstruktør. Ragnhild er filmelsker, og har dermed ansvaret for kino på Klubben. Hun er også en person man kan prate med om man har en tung uke, eller rett og slett har noe på hjertet.

Torgeir Foss
For tiden vår faste vikar. Gitarist med stor interesse for gaming, som med andre ord passer godt inn i miljøet vårt.

Thor Eivik
Klæbus ungdomsleder jobber ikke så ofte på Klubben, men er den rette personen å snakke med dersom du ønsker å lage arrangementer her, eller låne Klubbens lokaler.


FASTE AKTIVITETER
Se vår facebookside for løpende info om aktiviteter (Søk på «Klubben i Klæbu»).

Klubbkvelder (8. klasse t.o.m. 17 år)
Hver tirsdag og torsdag har vi åpen klubb, på tradisjonelt vis. Tilbudet her består i diverse spill, sofagrupper for sosial aktivitet, musikkstudio, dataverksted og mulighet for samtaler med personalet. I kjernetiden er vi alltid to voksne til stede. Vi har også kinokvelder med projektor og stort lerret.

Workshops (6. klasse t.o.m. 17 år)
Onsdager er satt av til ungdom som har prosjekter eller hobbyer som de trenger lokaler til. Dette kan være dans, innspilling i studioet vårt, eller møtevirksomhet. Her setter kun fantasien grenser, men det kreves at aktiviteten er avtalt på forhånd.

KlæbuLAN (9. klasse t.o.m. 20 år)
KlæbuLAN arrangeres i samarbeid med Klæbu Gaming. Dette er en aktivitet med fokus å få spilleglade ungdom ut av husene og inn i sosialt samvær. Se egen brosjyre om KlæbuLAN for mer info. Målsetningen vår er 2 LAN i året.

KlæbuRock (Aldersgrense varierer)
Et sporadisk arrangement som kjøres når vi har nok innslag. Det er ungdom selv som underholder, og selv om fokuset har tradisjonelt sett vært på rockemusikk betyr ikke dette at andre sjangre holdes utenfor. Dans, hip hop, klassisk musikk eller standup - alle er velkomne.

JuniorKlubben (4-7. klasse)
Dette arrangementet har ingen fast kjøreplan, da det arrangeres av ungdomsgrupper i samarbeid med personalet eller ungdomskolen.

Mer info?
Har du spørsmål vedrørende driften av ungdomsklubben i Klæbu, kan du enten ta kontakt med Thor Eivik i Klæbu Kommune, eller Baard og Ragnhild.

«Klubben» -fritidsklubben i Klæbu
Klæbu Kulturhus
Hallsetbakken 2

Telefon
72 83 32 84 Kontor, betjenes tirsdag og torsdag fra 16.00 – 21.30
908 55 002 Ragnhild Mobil

E-post
Baard Woldvik [email protected]
Ragnhild Pettersen [email protected]
Thor Eivik [email protected]

Åpningstider
Klubbkvelder - Tirsdag og torsdag 16.30 til 21.30
Workshops - Onsdag kl 17.00 til 21.30 (Kun åpent hvis påmeldte)



"Klubben i Klæbu er et gratis kultur- og fritidstilbud for barn og ungdom fra 8. trinn til og med 17 år. Fritidsklubben er en plass hvor ungdom kan være sosiale med venner, drive aktivitet og spille sammen. På klubben har vi diverse spill, sofagrupper for sosial aktivitet, musikkstudio, dataverksted og mulighet for samtaler med personalet. I kjernetiden er det alltid to voksne til stede."
Adresse: Kulturhuset, 2.etg., 7540 Klæbu
By: Klæbu
Rute: Kulturhuset, 2.etg.
Postnummer: 7540



relaterte søk: klæbu il, nordmarka rundt 2018 klæbu
Nærliggende lignende selskaper
Klæbu Frivilligsentral Klæbu Frivilligsentral 359 meter Frivilligsentralen er en møteplass som formidler kontakt mellom mennesker i lokalmilj...
Klæbu Skolemusikkorps Klæbu Skolemusikkorps 841 meter Klæbu Skolemusikkorps
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler