facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Klubben Minigolf

Klubben Minigolf

Info

Klubben har minigolfbane med 12 baner som ble anlagt i 2010, det er også mulig å leie minigolfbane, campingplass og tunell til arrangementer og events.

Etikett

Vi driver en kombinert minigolfbane med 12 baner som ble anlagt i 2010 samtidig som vi også i sommerferien tar i mot campinggjester, men bare teltcampere. Det finnes nyrenovert sanitæranlegg med dusj og kaldt og varmt vann. Plassen ligger på en odde i Lundevannet, og med gode muligheter for ørretfiske og et forfriskende bad i ferskvann. Like i nærheten har vi Tronåsen som er en fredet vei med forbindelse til Bakke Bro. Sistnevnte er den første hengebro i Norge og er fredet, men likevel kjørbar for personbiler og sykler. I tillegg er det naturreservat og turstier til fantastiske heieområder som er så godt som uberrørt. Gjennom plassen gikk frem til 1945 den tidligere jernbanelinja fra Stavanger til Flekkefjord. Skinnebanen er nå borte, men vi har en tunell igjen, og den er delvis innredet med scene og innlagt lys. I andre enden av plassen ligger minigolfbanen i naturskjønne omgivelser. Her er det muligheter for hele familien til å prøve seg på de 12 banene av ulik vanskelighetsgrad.

Vi åpner minigolfsesongen i mai/juni til september og har da åpent i helger og ferier. Følg med på facebook siden for oppdateringer.

Ut over dette er det mulig å leie plassen og minigolfbanen til egne arrangementer, plassen har tidligere blitt brukt til bryllup, MC-treff og reunions. Bare ta kontakt!

Adresse: Tronvik, 4460 Moi, Norway
Telefonnummer: +47 90846509
moc.nsm@dpegaa
By: Moi
Rute: Tronvik
Postnummer: 4460



relaterte søk: minigolf pris, minigolf køller, grunerlokka minigolf park, norges beste minigolf, minigolf mesterskap, ekeberg minigolf anders, minigolf asker, torggata minigolf
Anmeldelser
Hyggelig, ikke så overfylt sted med en hyggelig vert
Veldig fint sted. Veldig hyggelig utleier.
Fantastisk sted, fantastiske verter
Nydelig liten campingplass med flott utsikt
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler