facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kokarsteinen

Kokarsteinen

Info

Kokarsteinen er ei veikro som ligger spektakulært til på grensen mellom Stordal og Ørskog.

Historie

På Kokarsteinen kan vi friste med fantastisk utsikt, god mat og «Sunnmøres» beste Soft-is. Her kan du også se rett over fjorden til Yste Skotet.

Kokarsteinen har åpent fra mars til september, og er et naturlig stoppepunkt for mange. Her kan du stoppe og spise middag mens du nyter den fantastiske utsikten over Storfjorden.

Adresse: Kokarsteinen, 6250 Stordal
Telefonnummer: 91782482
on.dnitaalb@tsop
By: Stordal
Rute: Kokarsteinen
Postnummer: 6250


åpningstider

Mandag: 12:00 - 18:00
Tirsdag: 12:00 - 18:00
Onsdag: 12:00 - 18:00
Torsdag: 12:00 - 18:00
Fredag: 12:00 - 18:00
Lørdag: 12:00 - 18:00
Søndag: 12:00 - 18:00

Anmeldelser
Greit sted for et stopp på veien til Ålesund eller til Valldal eller om du har tenkt å ta ferjen Linge-eidsdal så til Geiranger! Kokarsteinen er et gammelt stoppsted fra før i tiden! Kote mat under heller før veiutbygging ødelagte stedet! Her får du mat og is
Fantastisk landskap. Flott bygg med rene toalett og sitteplasser både ute og inne. Vi nøt god og stor softis i
Veldig fint gatekjøkken med hyggelige ansatte. Veldig fin utsikt og koselig lokale å spise i inne. Fine spiseplasser ute også
Veldig fin plass med en helt utrolig utsikt. Fine sitteplasser ut og inne.
Mangla råvarene til å få laga en burger Kosta 70kr ekstra for meny i forhold til kun burger og dette var berre ei potet skjert i 4 båta og inkluderte ikkje drikke engang Måtte også vente 1,5-2t på å få maten og når den kom var den ikkje særlig imponerande Tok meg en ekstra brus sida burgeren va so dårlig :
Meget hyggelige medarbeidere. God mat. Fantastisk utsikt! Kommer garantert til å stoppe her igjen neste gang vi kjører forbi.
Kjempe bra mat og hyggelige betjening
Fin plass. Nye drivere, litt kjipt, men tar vel litt tid og komme i gang
Fin parkeringsplass, men savner at kiosken er åpen.
Positivt overrasket over dette stedet. Mye større gatekjøkken enn jeg fikk førsteinntrykk av. Veldig hyggelige ansatte, og god mat. Utsikten var dessverre ikke så bra denne dagen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler