facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kolbotn Kiropraktikk

Kolbotn Kiropraktikk

Info

Kiropraktorer er autorisert helsepersonell med status som primærkontakt. Kiropraktoren kan sykemelde i 12 uker, henvise til spesialist og til MR-, CT- og røntgenundersøkelse.
På Kolbotn kiropraktikk jobber Kiropraktor Siri Johansen.

Historie

Redusert funksjon i kroppens ledd bidrar til en redusert evne for nervesystemet og nervesignalene til å uttrykke seg normalt. Dette reduserer kroppens evne til å beskytte seg mot hverdaglig fysisk og psykisk stress og belastning og kan bidra til en rekke symptomer som kan utvikles akutt eller over tid. Symptomer som kan årsakes av redusert funksjon i kroppens ledd og muskler kan være smerter i rygg og nakke, hodepine / migrene, svimmelhet, kjeveplager, skulder-, albue- og håndleddsplager, hofte-, kne-, ankel og fotplager. Andre plager som kan utvikles er bekkenløsning/låsning hos gravide og kolikksmerter hos spedbarn.

I tillegg til å oppdage og korrigere redusert funksjon i bevegelsesapparattet vil mitt fokus også være på forebyggende tiltak slik at man kan oppnå og opprettholde en fin balanse i kroppen. Stabilitetstrening vil bli en viktig del av opplegget (og avslappningsteknikker / kostholdsveiledning ved behov).

Adresse: Flåtestadveien 3, Greverud, 1415 Oppegård
Telefonnummer: 66 69 66 00
By: Oppegård
Rute: Flåtestadveien 3, Greverud
Postnummer: 1415



relaterte søk: Kiropraktor Kolbotn Siri, Kiropraktor Ski, Follo kiropraktorsenter
Anmeldelser
Flinke kiropraktorer
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler