facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kolbotn skole

Kolbotn skole

Info

Kolbotn skole er en barneskole som ligger i Oppegård kommune i Akershus fylke. Skolen er gammel og har mye sjarm. Det første bygget kom i 1922.

Historie

Kolbotn skole er en barneskole som ligger i Oppegård kommune i Akershus fylke. Skolen er gammel og har mye sjarm. Det første bygget kom i 1922. De som bygget skolen var fremsynte menn og bygget for kommende generasjoner. Det kostet dem dyrt. De ble sett på som stormannsgale og strøket av listen til neste valg. Men skolen stod der. I 1959 ble det behov for utvidelse, og skolen fikk bygget en paviljong. I forbindelse med at 6-åringene skulle begynne på skolen i 1997, fikk skolen et moderne tilbygg. Dette er tegnet av arkitekt Kjell Kvernaas, og for dette arbeidet fikk han kommunens byggeskikkpris. I nybygget ble det rom for 1. trinn, ny base til SFO, personalrom, bibliotek og musikkrom.

Kolbotn skole vil skoleåret 2016-2017 ha ca. 370 elever fra 1. – 7. trinn.

Skolen ligger i Kolbotn sentrum, men med nærhet til skogen, Kolbotnvannet og Gjersjøen. Skolen og skolefritidsordningen bruker nærmiljøet ukentlig i undervisningen og i andre aktiviteter. På Rikeåsen har vi etablert et uteskoleområde med gapahuk, lavvo, hinderløype og bålplass.

Skolefritidsordningen Frittjoff er et tilbud til elevene på 1. – 4. trinn. Dette er et frivillig, pedagogisk tilbud før og etter skoletid. For barna er SFO et sted hvor de treffer nye venner og hvor sosiale relasjoner utvikles. Dette skjer gjennom frilek og organiserte aktiviteter ute og inne. SFO har et variert mattilbud hvor sunn mat er vektlagt. På Kolbotn SFO satses det på uteliv og barna er på tur hver uke hele året.

Skolen har et aktivt FAU (foreldrenes arbeidsutvalg) som bidrar til et positivt og godt miljø for elevene. I samarbeid med foreldrene gjennomføres det mange hyggelige arrangementer.

På Kolbotn skole er vi opptatt av å utvikle oss i tråd med tidens krav. Vi ønsker å være en lærende organisasjon med et godt arbeids- og utviklingsmiljø for voksne og barn.

Personalet ved Kolbotn skole arbeider for at skolen skal være et godt sted å lære, en glede å være. Et sted der barn og unge jakter på kunnskap.

Adresse: Fjellveien 2A, 1410 Kolbotn
Telefonnummer: 66813200
By: Kolbotn
Rute: Fjellveien 2A
Postnummer: 1410



relaterte søk: Nye Kolbotn skole, Kolbotn skole ansatte, Sofiemyr skole, Vassbonn skole, Skoleportalen Nordre Follo, Kolbotn skole AF, SFO Kolbotn skole, Greverud skole
Nærliggende lignende selskaper
Tårnåsen Skole Tårnåsen Skole 972 meter Oversatt av Google allahu akkbar Original allahu akkbar
Anmeldelser
Dette er en skole som ligger i flotte omgivelser, med slappe ansatte og en administrasjon som ikke løfter en finger for verken mobbing, elever som detter utenfor eller henger etter skolemessig...skolen ser ikke seriøst på temaet mobbing og trivsel, selvom de selv liker å tro og skryte av at de gjør det. Dette er en skole som heller er villig til å bruke 10.000 på en liten sklie ned en hump enn å ta tak i viktige problemer som er avgjørende for en elevs psykiske helse. Anbefaler på det sterkeste å ikke begynne på denne skolen, hilsen tidligere elev.
Det er en skole, mer trenger ikke bli sakt 1 stjerne
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler