facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kolbotn Tannlegesenter

Kolbotn Tannlegesenter

Info

Kolbotn Tannlegesenter AS finner du i Sofiemyr Senter, Sønsterudveien 32, i Oppegård kommune. Tre erfarne tannleger som tilbyr regelmessig innkalling .



"Kolbotn Tannlegesenter ble etablert i 1963 av tannlege Kjell Erik Tonne. Siden den gang har det vært stor fokus på god pasientbehandling og pasientservice.Kolbotn Tannlegesenter / Follo Tannlegevakt er et kompetansesentersom per dags dato består av 1 tannpleier, 3 allmenntannleger og 1 Kjeveortoped reguleringstannlege. Blant allmenntannlegene har de sine spesialiteter innenfor tannimplantater og usynlig tannregulering. Dette har våre pasienter hatt stor glede av i alle år.Vi vil til enhver tid være behjelpelig med ta imot nye pasienter. Vi ønsker alle nye pasienter velkommen til Kolbotn Tannlegesenter."
Adresse: Sønsterudveien 32, 1412 Oppegård
Telefonnummer: 66802110
By: Oppegård
Rute: Sønsterudveien 32
Postnummer: 1412


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Kolbotn Tannhelse, Oppegård tannklinikk, Skoletannlege Kolbotn, Tannlege Kolbotn Kihlman, Tannlege Kolbotn barn, Kommunal tannlege Nordre Follo, Tannlege Kolbotn sentrum, Tannlege Liabø
Anmeldelser
Har gått til Hassan Siddique i flere år nå tidligere var Kjell Erik Tonne min tannlege siden jeg sluttet hos skoletannlegen :-. Veldig hyggelig mottagelse når man kommer til resepsjonen. Ellers kan jeg anbefale Hassan som tannlege. Føler meg alltid 100% trygg og ivaretatt på en utmerket måte og behandlingene er smertefri :- Hassan gir god informasjon underveis og sørger for å forklare hva han gjør og spør hvordan det går under selve behandlingen. Etter det jeg kan bedømme så gjør han en utmerket jobb da jeg aldri har hatt noen problemer i ettertid av behandlingene.
Har kun hatt veldig gode erfaringer hos Tannlege Elisabeth. Veldig hyggelige ansatte som alltid møter med deg med et smil!
Fikk akutt time på dagen og behandlingen jeg fikk var smertefritt fra noen som virkelig kan tenner. En ting er jo at tannlegen er super dyktig, men klinikken skinner også i sin helhet så du føler deg trygg med alle redskapene og alt annet som er rundt deg. Moderne lokaler som kan klassifiseres med "up to date" bemerkning. Jeg fikk også i etterkant av besøket, give away fra tannlegen, så det er ikke bare barna som kan ta med seg noe hyggelig etter besøket. Jeg har endelig funnet den klinikken jeg var på jakt etter og jeg skal tilbake om det trengs, for akkuratt nå føler jeg meg super fresh, takket være Kolbotn tannlegesenter!
Har vært hos Hassan årlig i lang tid, og jeg er veldig fornøyd med opplegget her. Behandlingen har vært relativt smertefri, kjapp og effektiv, og vi har en avslappet tone oss i mellom, og alle de ansatte er hyggelige og greie å forholde seg til.
For en med tannlegeskrekk har det alltid vært et mareritt å legge seg under lampen med det skarpe lyset. Ble anbefalt denne klinikken av en kollega, og har brukt dem siden 2014. Tusen takk til Hassan som alltid er munter, lett på hånden og får en virkelig til å slappe helt av. Grundig forklaring, god utførelse, hyggelige priser og så smertefri behandling som overhodet mulig gjør det verdt å pendle helt fra Sandvika.
Ly Pham er en superdyktig tannlege som jeg varmt kan anbefale! Spesielt verdsatte jeg hennes erfaringer og kunnskap om tannhelse og kreftbehandling. Fikk konkrete råd om tannstell under behandling, hva man kan få refundert av HELFO og ikke minst hvordan man går fram for å få dekka eventuelle utgifter som følge av stråleterapi og cellegiftbehandling.
Jeg har hatt en fæl tannlegeskrekk men nå er den totalt borte etter at jeg begynte her og hos Hassan Siddique. En gjennomsympatisk, beroligende, ikke minst dyktig, morsom, behagelig og forståelsesfull tannlege. Håper du aldri slutter!
Jeg har vært pasient siden midt på 70 tallet. Det har alltid vært høy standard på tannleger og utstyr. Har alltid opplevd en god atmosfære. Nå er det Hassan Siddique som er min tannlege. Må beskrive ham ved å plusse på noen stjerner!
Utrolig dyktig tannlege. Fikk akutt time på dagen og kjempe bra oppfølging. Det ble utført ganske stor og omfattende jobb med meg. Jeg er kjempefornøyd, å jeg må få si tusen hjertelig takk for hjelpen. Anbefales på det sterkeste å dra hit.
Jeg er veldig fornøyd med Kolbotn Tannlegesenter. Føler at du blir sett og tatt vare på. Veldig behagelig tannlege og tannpleier Blir alltid grundig forklart hva som skal/ burde gjøres, og ca hva det vil koste.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kolbotn Tannlegesenter med offentlig transport


Ødegården 40 meter
580
81
81N
83
83N
84E
Fløysbonn 270 meter
580
81
81N
83
83N
84E
Jotunveien 360 meter
81
81N
83
Frøyas vei 400 meter
580
83N
84E

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kolbotn Tannlegesenter.

Oppegård tannlege og tannlegekontor

åpningstider, plassering. Sønsterudveien 32 kart bykart, satellitt visning. Kolbotn Tannlegesenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kolbotn Tannlegesenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kolbotn Tannlegesenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler