facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kolonial.no

Kolonial.no
Adresse: Solheimveien 3 , Lørenskog 1461, NO
Telefonnummer: 22 10 21 20
By: Lørenskog
Rute: Solheimveien 3
Postnummer: 1461


åpningstider

Mandag: 00:00-00:00
Tirsdag: 00:00-00:00
Onsdag: 00:00-00:00
Torsdag: 00:00-00:00
Fredag: 00:00-00:00
Lørdag: 00:00-00:00
Søndag: 00:00-00:00

Anmeldelser
Useriøst selskap ansetter bare sinne egne!
Varer mangler som er betalt for. De leverer og gir ikke beskjed at varene mangler.pakningene på varer som er hull i eventuelt ødelagt blir levert.! Visse varer 1 dag før utløpsdatoen. ! Kommer ikke innefor tiden varene er bestilt! SJEKK HANDLE LISTEN. NÅR DU FÅR VARENE.
Utrolig dårlig jobb miljø. Ble nedbemannet en lang periode i tiden etter å ha jobbet hos dem i 2 år, og når jeg søkte igjen fikk jeg ikke en hyggelig melding tilbake. "Du er ikke velkommen tilbake". Veldig uprofesjonelt. Utrolig skuffende miljø og anbefaler sterkt å ikke søke jobb der.
Veldig fornøyd! Presis levering og super kundeservice som ordner opp med en gang ved feil på varer. Fikk første leveranse i dag og kommer absolutt til å bestille varer her fremover.
Behandler ansatte utrolig dårlig. HR lover å ordne opp feil, men betaler ikke lønn i følge kontrakt. Ikke meg en en jeg kjenner... Hun er redd for å si noe pga vil ikke mister stilling...
Vi har hatt totalt 37 feilfri levering, men den 38 levering så ringer sjåføren at han er 5 min unna. Vi ventet til nesten time. Ingen kom, ingen tlf. Så anklager kolonial oss for at vi har hatt feil post nummer og at det er vår feil. men de har klart p levere til oss 37 ganger uten feil og pp tiden som var gitt. Isteden for å være ydmyke og kundevennlige så anklager de oss for at det er vår feil osv. Hvordan kan det være vår feil når dere har klart å levere 37 ganger uten feil???? Styr unna.
Trafikkfarlig sted. Se opp for fotgjengere uten refleks. Biler i alle retninger. Dårlig oppmerking foran ramper.
Bra utvalg, raske og flinke. Har forståelse for at sjåfører noen ganger kjører feil, men de finner som regel alltid frem til slutt!
De klarer ikke en eneste levering uten at noe blir ødelagt under pakking/transport slik at det må kastes. De var ok for en stund siden men nå er det helt forferdelig.
Uansvarlig firma med uansvarlige sjåfører som parkerer og sperrer veiene rundt omkring.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler