facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kolonialen Cafe

Kolonialen Cafe
Info
Hjemmekoselig café med håndlaget mat, og selvfølgelig kvalitetskaffe fra Mukasa. Vi leverer smørbrød og mat som vi selger i cafeen.
Vi baker gjærbakst, kaker, brød og et godt utvalg påsmurt mat.
Adresse: Løddesølveien 1, 4824 Arendal, Norway
Telefonnummer: 921 51 890
on.efacnelainolok@aim
By: Arendal
Rute: Løddesølveien 1
Postnummer: 4824


åpningstider

Mandag: 10:00-15:00
Tirsdag: 10:00-15:00
Onsdag: 10:00-15:00
Torsdag: 10:00-15:00
Fredag: 10:00-15:00
Lørdag: 10:00-16:00

Anmeldelser
Gledet meg skikkelig til å besøke denne plassen, men skuffelsen ble enorm! Med dette prisnivået er det flere ting innehaverene bør få orden på; det flyter vann under vanndispenseren, kaffegrut utover hele kaffekverna...flere bord som ikke ble rydda og ikke et eneste smil fra de ansatte.. Var ei ungjente som virkelig gjorde sitt beste og da hun spurte det som var sjefen om noe skulte hun stygt. Jeg ba selv om en boks med vann til hunden; -Et øyeblikk, sa hun..kald som.bare det og det virket som det var det mest brysomme i verden. STYR UNNA. P.S Det skader ikke å tørke støv av vinduene ute.. eller ha ekte blomster..
Hyggelig atmosfære i kafeen. De har spill til utlån når du er der, hjemmelagede ting som selges, og sist men ikke minst veldig god mat!!
Fantastisk og veldig koselig plass! Stilig antikk interiør med fine møbler og bilder. Nydelig mat. Anbefales 100%!
Beste kafeen på Sørlandet! Ble mektig imponert over maten her. Utrolig gode smaker, gode råvarer og nydelig bakst! Det var koselig inne og ute, men vi tok med oss maten opp på Kjenna og spiste den der.
For en fantastisk plass. Herlige personal, god mat og en fantastisk atmosfære. Vi glemte helt bort tiden når vi var der idag. Storkoste oss og kommer tilbake ...igjen og igjen.
For et herlig sted med god mat og nydelige kaker
Pent sted med god kake og hyggelig betjening. Men, ikke hyggelig var var da en ansatt begynte å mobbe gulvene klokka 15.30, mens vi drakk kafée. Det mest uhøflige var, at den ansatte mobbet under bordet og mellom bena våre, mens vi satt der. Det føltes ikke behagelig, og vi følte at vi helst burde gå. Å vaske gjør man etter gjestene har godt .
Veldig koselig, kjempegod mat, praktisk for småbarn med stellebord og lekekasse. Tipp topp tommel opp
Koselig sted med god mat og hyggelig betjening. Leker, spill og tegnesaker for barna. Overdekket terrasse i solveggen, perfekt. Måtte vente litt før alt vi hadde bestilt dukket opp en etter en,men det gjorde ingenting, for her var det godt å være.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kolonialen Cafe med offentlig transport


Bjorbekk 100 meter
102
120
1920
Bausplass 330 meter
102
120
1920
Bjorbekk kirke 340 meter
120
1920
Naudebroa 480 meter
102
120
1910
1920

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kolonialen Cafe.

Arendal matleveringstjeneste

åpningstider, plassering. Løddesølveien 1 arendal kaffebar kart bykart, satellitt visning. Kolonialen Cafe adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kolonialen Cafe. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kolonialen Cafe med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler