facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kolsås Senter

Kolsås Senter

Info

Kolsås Senter er et nærsenter og ligger i Bærum ved foten av Kolsås toppen og vis a vis Nato-leiren på Kolsås.



"Kolsås Senter er et nærsenter på hele 7000 m2 og ligger i Bærum ved foten av Kolsås toppen. Her finner du 19 butikker, med blant annet Meny sin nyeste dagligvarebutikk i Bærum, samt Vinmonopolets største avdeling i Asker og Bærum. Her finner du også post, apotek, cafe , restaurant og sushi restaurant, optikker, velvære og make up, frisør, tannlege, dyrebutikk, samt klær for dame og herre. Senteret har 3 timers gratis parkering og god p-plass kapasitet."
Adresse: Rødskiferveien 1, 1352 Kolsås, Akershus, Norway
Telefonnummer: 67 11 57 11
on.retnes-saslok@tsop
By: Kolsås
Rute: Rødskiferveien 1
Postnummer: 1352


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: kolsås senter vinmonopol, kolsås senter apotek, kolsås senter frisør, kolsås senter meny, kolsås senter parkering, nille kolsås senter, kolsås senter ledige stillinger, kolsås senter sushi
Nærliggende lignende selskaper
Joker Kolsås T-bane Joker Kolsås T-bane 287 meter Ingen var i kassen og når en person kom til kassen var han veldig irritert på oss. Vi...
Joker Løkenhavna Joker Løkenhavna 1 km Har mange ganger møtt en utrolig sur jente i kassa, senest i dag. Hun unngår øyekonta...
Anmeldelser
Koselig senter der du kan få det aller nødvendigste på et og samme sted. Nok variasjon til at man generelt ikke trenger å dra til et større senter om dette er i nærheten.
Lite fint kjøpesenter med god parkering og bra butiker
Lettere kaos..... Men selvsagt snart julaften.
For meg, som ikke har vært her på sikkert 25 år, er det bedre i dag enn den gangen. Ville vel heller hatt rulletrapp der trappen er i dag.
Mørkt uteområde. Hyggelige butikker.
Fint sted, rent og ryddig, bra butikker generelt og har vinmonopol : Bor ganske nærme, men sjeldent jeg "husker" på butikkene på dette senteret annet enn når jeg skal innom polet..
Beste ribba i Bærum, god jul
Et lite lokalt senter, hvor du får kjøpt mat og blomster ihvertfall.
Fint senter, lett tilgjengelig for dem som reiser kollektivt, bra med parkeringsmuligheter. Greit utvalg av butikker, spisesteder og fritidsaktiviteter for både barn og voksne.
Lite senter som ikke dekker "alle behov", men som passer fint til rask nærhandel. Fin matbutikk, vinmonopol med ganske bra utvalg, Ark og apotek - samt blomster og Nille. Mer også. Grei parkering.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kolsås Senter med offentlig transport


Kolsås senter 40 meter
204
Kolsås 200 meter
160
160E
204
210A
210B
215A
215B
Kolsås 260 meter
3

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler