facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kompis graffiti

Kompis graffiti
"Kompis er en litt kulere og ujålete familierestaurant, som er lokalisert på litt utradisjonelle steder. I større byer holder Kompis til i nabolaget, men i mindre byer trekker Kompis mot sentrum. Kompis er for hvermansen! Vi serverer grilla burger, italiensk porsjonspizza og milkshakes, med et enkelt utvalg tilbehør og drikke. Vi har også en rågod cæsarsalat!"
Adresse: Markveien 7, 4885 Grimstad, Norway
Telefonnummer: 40073832
By: Grimstad
Rute: Markveien 7
Postnummer: 4885


Anmeldelser
Et nytt sted med en spennende meny. Vi var 7 stk ungdom, voksene og godt voksene. Stedet og menyen er nok beregnet på ungdom og voksene. Vi godt voksene over 55 tror jeg nok ville gått andre steder. Burgerne var helt topp å smake godt sa den yngre garde. Pizzaen var god, da vi fikk velge bort noe av ingrediensene. Priser i øvre sikte
Enkelt å bestille mat og betale når du scanner ved bordet! Mannen hadde jack attack, den var litt for søt i smaket for han, for meg var den veldig god, hadde det vært jalapeño på den så tror e den hadde vært perfekt for meg! Jeg hadde trøffelpizzaen, den var veldig god! Bare smakt en trøffelpizza som har vært bedre! Mannen syntes min pizza var bedre enn hamburgeren! Selv om det så ut som de ansatte hadde mye å gjøre, så tok det ikke lang tid å gå verken drikke eller mat! Eneste var at fries var litt understekt og mannen sa at baconet ikke smakte helt som bacon, er enig, men kan ha vært rosmarinen kanskje, anyways, spiser gjerne her igjen
Bestilte burger med blåmuggost og søtpotetfries. Veldig skuffende når det bare var en liten dæsj med ost i enden av burgeren. Brødet var som en kald søtbolle, kjøttet var dårlig stekt, lunket og smakte lite. Resten av tilbehøret på burgeren kjente jeg ingenting av utenom den kalde karameliserte løken som egentlig erobra hele burgeren. Friesen var tilsynelatende god, men smakte lite. Restauranten ser veldig fin ut, men manglet litt bakgrunnsmusikk for å lette litt på den dystre stemningen. Generelt forventet jeg mye høyere standard på maten, spesielt hvis man tar prisen med i vurderingen. Servicen var helt grei, men har mye å gå på der og.
Helt forferdelig lang ventetid på maten. Venta i 45 minutter på en vanlig burger. Er Max 10 stk andre kunder her inne idag på en vanlig søndag. Ikke bra. Dårlig service.. og meget dyr mat..Mat: 3/5
Bestilte kompis-dealen. Fikk en kompis burger og pommes frites. Burgeren lukta vondt og var smakløs, kan sammenlignes med å spise en våt serviett ikke at jeg har gjort det . Pommes frites, derimot var meget bra. Sprø utenpå og myke og deilige inne.
Overpriset, treg og dårlig service. De spør ikke om maten smaker, som er Basic kundeservice. Vi som gjester føler oss ikke sett. Burgeren jeg hadde smakte stekefett og litt kjøtt, så stryk karakter fra meg der. De har heller ikke orden på bestillingene. Alle de ansatte burde få ordentlig opplæring i hvordan kassa fungerer også. Kommer ikke til å legge igjen noe mer penger her
God burger, løkringer og fries. Synes at serveringen fat og presentasjon var middelmådig. Utrolig god milkshake. Stive priser.
Lørdagens bunnpunkt! Liten familiegjeng på 4, var blitt anbefalt Kompis, så tenkte vi skulle prøve den. Vi kom inn kl 18. Alle var ganske sultne og fant en burger som hørtes nogenlunde fristende ut. Plassen var ikke engang halvfull, så hvor lang tid kunne det ta å få en burger og fries? Svaret viste seg å være ganske mye lenger enn vi trodde.. At det skal ta 45-50 min å lage noen få burgere og fries er vanskelig å forstå. Dette også med tanke på at det kom minimalt med annen mat ut av kjøkkenet. Etter 30 min så gikk vi og spurte hvordan det lå an. Fikk til svar at de holdt på å pakke maten vår. Dette virket jo etter hvert litt fjernt da det tok over 15 min før maten kom til bordet.. Men den fant frem til bordet! Desverre var det ingenting å skryte av... Jeg bestilte burgeren Mr. Miyagi - en burger med teriyakistekt bacon, srirachamayo og relish - tenkte kanskje det var godt, men srirachamayoen var smakløs hvis den i det hele tatt var der?, den resterende blandingen av for mye teriyakisaus med relish gjorde at burgeren smakte som en søt kjøttklump mellom to brød. Sweetpotato friesene var overstekt og lite imponerende. Et lite høydepunkt kunne kanskje vært aioli sausen? Men nei, den kom i et lite plast "takeaway beger" selv om vi satt i restauranten. Tror også de glemte å ha hvitløk i den ettersom at den bare smakte rømme og majones. De andre bestilte noen vanlige fries, men de var jo på lik linje med McD fries.. Hvis noen kommer til å spørre om anbefalinger til restaurant kommer jeg nok til å si "ikke dit"
Dette er den beste hamburgeren jeg noensinne har spist. Perfekt stekt og utrolig gode søtpotetfries! Anbefales på det sterkeste. Betjeningen var også aå hyggelige!
Ekstremt skuffende. Vi kjøpte to burgere og en fries, og har ikke noe positivt å si. Tok 20 minutter før vi fikk maten, som er en grei tid å vente. Burgerkjøttet var ekstremt tørt, og overstekt. Begge burgerene var brent, og smakte derfor også litt brent. På friesa var det ikke noe salt, noe som jeg mener er et minimum man skal kunne forvente. Smakte derfor ingenting i tillegg var de tørre. På bordet vårt var det ikke salt, men kun pepper. Nabobordet hadde TO pepperbøsser, men ingen salt. Tredje bordet jeg gikk til for å finne salt hadde to saltbøsser, men ikke noe pepper. Selv om det ikke var veldig mye kunder i restauranten, var alle bordene skitne som betydde at vi måtte sette oss ved et høyt bord med ukomfortable stoler. Tok over 30 minutter før noen kom og ryddet de bordene som var skitne. Vi så flere grupper mennesker gå inn, og lete etter bord. Dette fant de ikke, og måtte spørre om at noen skulle komme og rengjøre dem. Kommer ikke til å spise her igjen. Ønsker du en god burger i Grimstad anbefaler jeg Burgershop ved bunnpris. Mye bedre enn Kompis.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kompis graffiti.

Grimstad kunst og underholdning

åpningstider, plassering. Markveien 7 kart bykart, satellitt visning. Kompis graffiti adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kompis graffiti. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kompis graffiti med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Gratis kulturlørdag i Grimstad Gratis kulturlørdag i Grimstad 0 meter Gratis kulturarrangement for familien på den gamle fagskolen i Grimstad.
UKM Grimstad UKM Grimstad 0 meter UKM Grimstad arrangeres i Grimstad kulturhus fredag 6. mars 2020. Påmeldingen er i g...
Galleri Konserves Galleri Konserves 140 meter Kunstgalleri med lokal forankring i gamle Grimstad Konservesfabrikk (Vardegaten 17).
Akvareller og tegninger Akvareller og tegninger 1000 meter Kunstmaling, akvareller
Grimstad Color Festival Grimstad Color Festival 1 km Grimstad Color Festival er et 5km langt løp fylt med farge, musikk og glede!
Hippen Studio Hippen Studio 3 km Hippen Studio leverer humoristiske illustrasjoner til alle som måtte trenge det. Også...
Sanghjelpen, Liv Stoveland Sanghjelpen, Liv Stoveland 5 km Sanghjelpen hjelper deg med sang! Trenger du sangunderholdning - eller hjelp til å læ...
MagiskMoro.no - Underholdning, standup, tryllekunstner, ballongklovn MagiskMoro.no - Underholdning, standup, tryl... 5 km www.MagiskMoro.no Underholdning og aktiviteter for kick off og event.
Nygrenda Vev & Dur Nygrenda Vev & Dur 12 km Production facilities for art and music
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler