facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kompis Hundehage

Kompis Hundehage

Info

Jeg tilbyr dagpass av hunden din når du er på jobb eller ikke har mulighet til å lufte hunden selv. Område Gausdal/Lillehammer/Hafjell.

Historie

Mandag, onsdag og fredag tilbyr jeg dagpass av hunden din. Jeg henter hunden din på avtalt sted før klokken 11.30, går minst to timer tur i skogen, og så leverer jeg hunden igjen.
Bindene avtale hvor pris per måned er 1500kr inkl.mva.

For mere info gå inn på www.kompishundehage.com

Jeg er utdannet hundeinstruktør hos Oslo Hundeskole, og har jobbet med hundepass i ca. 6år. Jeg har en stor spesialinnredet varebil med 11 hundebur så sikkerheten er god ved henting og levering av hunden. Det er viktig at hunden din er vaksinert, og at den kommer godt overens med andre hunder uavhengig av kjønn. Ta kontakt her på Facebook eller via telefon 97799124 ved interesse.

Adresse: Øverbygdsvegen 2039, 2651 Segalstad, Oppland, Norway
Telefonnummer: 97799124
By: Segalstad
Rute: Øverbygdsvegen 2039
Postnummer: 2651


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: kompis hundehage fredrikstad, kompis hundebarnehage
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kompis Hundehage.

Segalstad hundelufter

åpningstider, plassering. Øverbygdsvegen 2039 kart bykart, satellitt visning. Kompis Hundehage adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kompis Hundehage. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kompis Hundehage med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler