facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Komplett Apotek

Komplett Apotek

Info

Kundeservice: 33 00 58 80, [email protected] eller chat hverdager mellom kl 09-16.
https://www.komplettapotek.no/kundeservice

Historie

Komplett Apotek er et nettapotek og vi leverer i hele landet. Vi har også et fysisk apotek i Sandefjord.

Komplett Apotek er del av Komplett Group - Nordens største netthandelsaktør med 16 nettbutikker.

Adresse: Østre Kullerød 2, 3241 Sandefjord, Norway
Telefonnummer: 33005880
on.ketopattelpmok@ecivresednuk
By: Sandefjord
Rute: Østre Kullerød 2
Postnummer: 3241



relaterte søk: komplett apotek rabattkode, rabattkoder komplett apotek, komplett apotek frakt, avtalekode komplett apotek, apotek nettbutikk, komplett apotek erfaring, kupongkode komplett apotek, komplett apotek fri frakt
Anmeldelser
Sender falsk leveringsbekreftelse. Nettbutikken er fin, men dem sender ut sendingsbekreftelse må ikke blandes med ordrebekreftelse om at varen er pakket og sendt, uten at den nødvendigvis er det. Jeg tok kontakt etter seks dager, da pakken ikke kom, da ble det sagt at varen ikke var sendt pga en feil. Feil kan skje, men da bør ikke sendingsbekreftelse skje før varen er sendt, eller kunden bør få en liten beskjed etter noen dager om en oppstått feil. Dette var ikke legemidler. Så venter du på pakke som er bekreftet sendt, så hør om den er sendt i virkeligheten.
Varslet ikke at pakken ikke ble sendt etter en uke. Pakken ble ikke sendt pga. Dem ikke hadde en av varene inne. Varen som dem ikke hadde inne skulle vært inne dagen etter at bestillingen ble gjort. Fikk beskjed etter dag 3 etter bestillingen, at pakken skulle bli sendt dagen etter. Etter dag 10 valgte jeg å kanselere orderen. KomplettApotek.no burde gjøre noe med sine rutiner på pakker som ikke blir sendt ut som forventet. og varsle kundene.
Her finner jeg det jeg trenger av apotekvarer enkelt på nett. Prisene er greie, levering som regel etter 2-3 dager. Man får det som regel i postkassen vis det får plass, sålenge det ikke er reseptvarer. Jeg opplever det som en enkel måte og handle på.
Billig reseptfritt medisiner, gode tilbud, norsk firma eid av komplett kombinert med veldig hjelpsomme farmasøyter snakket med en i 40 min! og fri frakt gir en uslåelig kombinasjon!
Hjelpsom betjening, men husk å bestille på nett først. Noen ting kan ta litt tid
Bruker alltid Komplett Apotek for alle mine medisiner, leverer kjapt, men henter også selv på lageret deres
God håndtering og rask levering!
tøys med forsendelse og rot der inne
Rask levering. Enkel navigering i nettbutikken. Fikk riktige varer.
Topp service og rask levering
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Komplett Apotek.

Sandefjord medisinsk utstyr

åpningstider, plassering. Østre Kullerød 2 sandefjord leverandør av medisinsk utstyr kart bykart, satellitt visning. Komplett Apotek adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Komplett Apotek. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Komplett Apotek med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Aagaards Plass Fysikalske Institutt DA Aagaards Plass Fysikalske Institutt DA 5 km Vi er et tverrfaglig team bestående av erfarne terapeuter innenfor fysioterapi, psyko...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler