facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Komplett Bank ASA

Komplett Bank Norge
Adresse: Vollsveien 2A, 1366, Lysaker
Telefonnummer: (+47) 21 00 74 50
By: Lysaker
Rute: Vollsveien 2A, 1366



relaterte søk: Komplett Bank Kundeservice, Komplett Bank app, Komplett Bank Logg inn, Komplett Bank tlf, Komplett Bank faktura, Komplett Mobil Min Side, Logg inn Bank, Komplett Bank si opp
Anmeldelser
Det har tidligere vært problem med at betaling i butikk ikke var mulig da systemet var nede for komplett eller deres underleverandør, dette har Komplett innrømmet selv. Heldigvis har det skjedd kun en gang som jeg vet om, mulig det er skjedd flere ganger. Komplett senior kunderådgiver har manglende kunnskap/dårlig opplæring om dine rettigheter ved nettkjøp. Hos komplett fikk jeg avslag når jeg ba om refundert beløp ved nettkjøp der selger ikke oppfylte sine forpliktelser, uten å be om nødvendig ekstra informasjon for å kunne vurdere saken korrekt. Jeg måtte ringe inn for å snakke med annen kundebehandler før jeg fikk korrekt tilbakemeleding. Komplett får pluss for å ha 1% cashback overalt, apple pay, og efaktura, men minus for bonus utløper etter x antall mnd, man må hele tiden passe på å aktivere bonus på deres hjemmeside ellers mister man alt. Netthandel er komplett gode på, men ikke så dyktige på bank som andre ledende aktører. Kommer nok til å avslutte kundeforholdet da det finnes bedre alternativer.
Værste jeg har vært borti , gir feile beløp som skal betales med Kid nummer å når de har fått betalingen så oppgir de informasjon at de har fått mye mindre . Når ringer så står jeg en time i telefon kø å når frem tilslutt men må bli satt over til ny avdeling , jeg gir beskjed om at jeg har allerede stått lenge i kø og da ler han i kundeservice å sier det er ikke kø der men det er det så lenge at jeg måtte bare legge på , får heller ikke svar på meldinger. Ville aldri ha inngått avtale med dem når de behandler folk slik.
Ekstremt trege i kundeservice, dette blir siste gang jeg bruker Komplett bank. Har brukt de et par ganger før og da har det tatt 3 - 4 ukers tid for å få svar på henvendelser begge gangene. Jeg ga de en tredje og siste sjanse nå og det er akkurat det samme som tidligere. Gå heller til en av konkurrentene der de svarer innen rimelig tid.
Deres kredittkort funker som natt og dag, definitivt ikke til å stole på når du er i utlandet. Det er Komplett som er en dårlig bank, da andre kredittkort fungerer utmerket. Når det gjelder kundeservice, så må du regne med at du aldri får svar hvis du forsøker å ringe de. Forventet ventetid på epost er mellom 14 dager eller aldri få svar. Helt komisk. Anbefaler ingen å bruke denne banken.
Har du lyst å sitte i timer å vente på svar fra banken så er dette banken for deg. Dem tilbyr heler ikke å ringe tilbake for å hjelpe deg. Dårlig kundeservice er det også. Dem trenger virkelig å gjøre noe med hvordan Dem håndtere kunder.
Forsøkt å ringe dem siden i går uten at noen tar tlf. Forsøkt 5 ganger i dag og latt det ringe fra 35-50 min, ingen som svarer. Dem viser til at man skal sende melding via min side og der får du opp feilmelding og kommer ikke videre. Så dette er dårlig opplegg!
Jeg ble så lei av de tullete folk som jobber i denne banken. Ingen svar på mine telefoneringer uansett tidspunkt og antall ganger jeg gjorde det. Helt forferdelig og uakseptabel!! Gå vekk fra denne banken, jeg angrer meg mye å ha kundeforholdet.
Komplett bank er OK for å betale ting på nett! Dessverre har selve banken registrert meg som potensiell bankkunde og pepret meg med reklame og dyre lånetilbud flere ganger daglig. Jeg har ringt og bedt dem slette meg fra listen, men ingenting hjelper. Stopp plagingen straks!
Har tatt utsatt betaling på 6 mnd. Har mast på dem nå i over en måned om å få faktura så jeg kan betale den. Finner den ikke på dems nettside, der står det at jeg ikke har noe faktura til forfall. De svarer hverken på tlf eller mail....
Useriøse og uprofesjonelle, Kundesenter legger på samtalen mens du prater og sier til deg hade bra. liksom det er den verste kundesenter jeg har sankket med så langt. Step opp Komplett Bank ;
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Komplett Bank ASA. Vollsveien 2A, 1366 kart bykart, satellitt visning. Komplett Bank ASA adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Komplett Bank ASA. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Komplett Bank ASA med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler