facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for KONE Norge

KONE Norge

Info

Velkommen til KONE Norges Facebook-side. Her finner du alt fra de siste innovasjonene til historier og referanse prosjekter.

Historie

KONEs oppgave er å skape bedre flyt i bylivet. KONE er en verdensleder innen heis- og rulletrappbransjen og leverer heiser, rulletrapper og automatiske dører, samt løsninger for vedlikehold og modernisering, som tilfører verdi til en hvilken som helst bygning gjennom hele livssyklusen.

Vår visjon er å tilby den beste People Flow®-opplevelsen.

Det betyr at vi forstår at forskjellige bygninger har forskjellige formål, og at dette har innvirkning på personflyten og omgivelsene. Det betyr også at vi bidrar med enkelhet, effektivitet og erfaring for brukerne og kundene våre, gjennom hele livssyklusen til en bygning.
I Norge har KONE i dag 21 avdelingskontorer fordelt over hele landet med hovedkontoret i Oslo.

KONE Norge på Facebook er et forum for de som er interessert i å hjelpe folk bevege seg trygt og komfortabelt, og som vil lære mer om, og øke forståelsen av heiser, rulletrapper, dekk, porter og automatiske dører.

Med mindre annet er oppgitt, eies de immaterielle rettighetene av KONE Norge's Facebook-side av KONE Norge.

Spørsmål knyttet til en enkeltperson bør ikke bli oppført på Facebook, da vi ikke anser det som et egnet forum.

Personer som gjentatte ganger bryter med denne policyen, kan slås av fra siden og har alle innleggene deres slettet.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer, vennligst kontakt [email protected] .

Adresse: Ryenstubben 12, 0679 Oslo, Norway
Telefonnummer: 909 22 909
By: Oslo
Rute: Ryenstubben 12
Postnummer: 0679


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: KONE heis, KONE AS, KONE as Proff, KONE ledige stillinger, KONE elevator, KONE MonoSpace 500, Norsk Standard heis, Heisfirmaer i Norge
Nærliggende lignende selskaper
GM Heis As GM Heis As 7 km Svarer ikke på henvendelser. Har en epostadresse, men kontakter oppover i systemet er...
Anmeldelser
Vi har kjøpt en helt ny hei hos Kone, som etter første driftsår har hatt mer enn 100' i reparasjon og servicekostnader. Kone firer ikke en krone på dette som skulle vært på garanti. Det eneste vi kan gjøre er å fortelle om dette her. Heisen står på Majorstuen og kone vet godt om at de nesten ukentlig er ute for å få igang heisen. Men de tar ikke tak i dette. Sender vi inn en henvendelse om heis-stopp på morgenen kommer de ofte like etter kl 15, så kan de skrive ekstra høy pris for obertidsarbeid. De er virkelig grådige og lar alt 'skure og gå uten å ta tak i problemet. En helt ny heis på Majorstuen skal ikke stoppe ukentlig. Vi har ikke klart å få Kone til å ta saken på alvor. De har til nå bare tjent en masse ekstra på all heis-stoppen. Jeg har selv sitter fast inne i heisen mellom to etasjer, og heisen ble helt mørk. En ubehagelig og uønsket opplevelse som er mitt forhold til Kone.
Bra bedrift. Gode og sikre heiser.
Er utplassert der haha.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler