facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kong Oscar

Kong Oscar

Info

Kong Oscar Biljard ligger i Tverrgaten i Marken.

Historie

Biljardsalongen i Marken, for alle og enhver, for alle som liker å slappe av og spille biljard i en god og sosial atmosfære! Vi har 17 stk. 9 fot biljardbord, ett 12 fot snookerbord, 8 stk. 22 fot shuffleboards, 3 pinball/flipperspill i 2.etasje og 4 dartbaner. Du får låne piler gratis i baren. Dette er fordelt over to etasjer.

Vi holder åpent fra 12:00 hver dag, til 01:30 søn-tors, og til 02:30 fre-lør.

Vi har også kjøkken med en fristende meny med bl.a burgere og ulike typer småretter for den sultne :)

Hver mandag arrangeres det amatørturnering som alle er velkommen til å være med i, det koster 20kr å delta. For de mer viderekomne arrangerer vi turnering i 9-ball med -1 til +3 i handikap, det koster 150kr å delta.

Hver torsdag er det dart-turnering som alle kan være med i. Det koster 50 kroner å delta, første deltakelse er gratis.

I tillegg, har vi en proshop med utstyr til biljard, dart, bordtennis osv.

Vi har alle rettigheter, på menyen har vi blant annet byens "beste" fatøl, et stort utvalg av flaskeøl, søtere drikke, og ikke-alkoholholdige tilbud.

Med andre ord, vi vil at kundene våre skal ha litt å velge mellom, og rett og slett ha det trivelig i alle slags lag :)!



"Kong Oscar er en av landets største biljardsalonger, med 17 biljardbord, ett snookerbord og 8 shuffleboards – fordelt på to etasjer. Du finner også foosballbord, dartskiver og brettspill. Vi er det perfekte stedet for ditt event. Her kan du samle en gjeng i hyggelige og rolige omgivelser."
Adresse: Kong Oscars gate 45, 5017 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55326801
By: Bergen
Rute: Kong Oscars gate 45
Postnummer: 5017


åpningstider

Mandag: 12:00 - 01:30
Tirsdag: 12:00 - 01:30
Onsdag: 12:00 - 01:30
Torsdag: 12:00 - 01:30
Fredag: 12:00 - 02:30
Lørdag: 12:00 - 02:30
Søndag: 12:00 - 01:30


relaterte søk: Biljard Bergen, Kong Oscar 2, King Oscar, King Oscar sardiner
Nærliggende lignende selskaper
Minibar Minibar 37 meter Bra sted for å se fotball; ikke for mye liv og røre, akkurat bra nok liv til å føle p...
TempoTempo TempoTempo 182 meter Uhøflig bartender som skulle servere meg øl, gjorde narr av at jeg så «trist» ut i an...
Folk og Røvere Folk og Røvere 273 meter Aldri feil å gå innom her, trivelige folk både i bar og lokalet..og priser som burde ...
Børskjelleren Børskjelleren 379 meter Jeg har besøkt dette stedet i mange år. Og jeg anbefaler et besøk på det sterkeste. E...
Tonga Bar Tonga Bar 406 meter Veldig bra stemning og hyggelig folk. Anbefales
Felix Felix 409 meter Alltid fortreffelig service. Delikat og smakfull mat. Variert meny, noe for enhver s...
Scruffy Murphy's Scruffy Murphy's 433 meter Hyggelig plass der en kan sitte ute og inne.
Zachen Zachen 459 meter Pianobaren hadde dårlig service. Vi ble servert 4 skitne champagneglass da vi bestil...
Zachariasbryggen Zachariasbryggen 483 meter Et stort bygg mitt på bryggen i Bergen med ca 7-8 serveringssteder over 4 etasjer . D...
Flying Dutchman English Pub Flying Dutchman English Pub 493 meter Så VM fotball. Godt utvalg av øl. Litt dårlig TV lyd. Koselige lokaler.
Wessel Bar Wessel Bar 510 meter Hyggelig betjening og atmosfære, god burger også
Skipperstuen Skipperstuen 514 meter Ok plass, går der pga karaoke men blir lenge til neste gang blir bare flyttet bakover...
Garage Bergen Garage Bergen 520 meter Har endt opp med å bli stedet man går for å ta kveldens siste øl. For konserter er st...
Inside Rock Cafe Inside Rock Cafe 530 meter Var her for å prøve lunsjmenyen, den var ikke tilgjengelig. Fikk dagens første øl, va...
Arya Bar Arya Bar 542 meter Torsdag: ID 20 Fredag & Lørdag: ID 23
Fincken Fincken 543 meter Fin plass og godt øl..
Pingvinen Pingvinen 544 meter Var her på en stille søndag med lite gjester så det påvirket kanskje stemningen Mat...
Apollon Platebar Apollon Platebar 544 meter Dette er en utrolig artig shappe.. vinyl OG pils.. altså! God musikk på høytaleren og...
Anmeldelser
Kjekt sted å samles for en øl og litt spill av ulikt slag. 240,- Per time for biljard og shuffle, gratis med dart. Bra utvalg av øl i baren. Noe slitt lokale. God musikk fra 80-90-tallet spilt med et volum som gjør at det fortsatt er mulig å snakke.
Mer muggent personell skal man lete lenge etter. Dette er min erfaring over 10 år. Lenge siden jeg har vært der, men i dag ble jeg påminnet om hvorfor når jeg skulle inn å spille litt biljard. Siste gang.
Sentralt plassert i en av sidegatene til Marken, bare noen få minutters gange fra Bergen storsenter, og Bergen jernbanestasjon. Kong Oscar er absolutt verdt å besøke i sosiale lag om man er i sentrum og ønsker å spille Dart, Biljard eller shuffleboard. Stort lokale. Drikkemenyen er ok, men med litt høye priser. Prisene for spill er ok om man er flere.
Hyggelig sted der man kan spille biljard og snakke. Helt passe musikk i bakgrunnen. Betjeningen var sur og det er litt spesielt å ha en monolog med hun som tar betaling, gir ut biljardkulene og selger drikke. Her bør det et kurs i kundebehandling til. Ble ingen tips.
Var innom for å spille shuffleboard med 12 stykk fra jobben. Vi prøvde tre av bordene i andreetsje og samtlige av bordene var så feiljusterte at "puckene" kunne stoppe på 4 for så å skli tilbake halve bordlengden. Ikke nok med det, så var alle tre bordflatene synlig ujevne, så puckene gikk i sikksakk. Jeg snakket med betjeningen og fikk følgende svar: "Du er klar over at bordene ikke skal være flate?" Etter litt kjapp Googling fant jeg ut at bordene skal være litt konkave eller konvekse i midten av banen, ikke ujevne og så feiljustert at puckene går i sikksakk og ikke kan ligge i ro i poengfeltene, men sklir tilbake mot midten. Her trengs det en kraftig justering, eller nye bord, dette kan dere ikke ta dere fullt betalt for å leie ut.
Alltid kjekt på Kong Oscar. Anbefales til de som vil SPILLE litt med venner og ta seg noen rolige pils. Digger musikken, særlig gamle sanger 80/90 tallet.
Kjempesur betjening og hele gjengen ble nektet servering, vi var 10 stk som kun hadde vært ute å spist middag. Virket som servitørene så seg ut folk de skulle nekte. Stedet fortjener ikke en stjerne en gang. Blir aldri retur hit.
Dette er et utested hvor du drar for å spille. Lokalet er fylt opp med biljardbord, shuffleboards, dart, etc. Prisene er litt dyrere enn 20 kr gamet som du kan få på feks fotballpuben og finnegans, men atmosfæren er mye chiller og bedre. Men husk å be om studentrabatt! Dart er gratis, så der er kos! I hvertfall når jeg har vært der, usikker på om det alltid er slik. Ok priser på alkohol, men ikke billig. Passer bra hvis du vil henge med en gruppe mennesker ute under rolige omstendigheter, og vil gjøre noe annet enn å bare sitte og preike.
Hvis det ikke hadde vært for studentrabatten på -50% hadde jeg aldri gått her. Ventet i 40 minutter før jeg fikk lov til å bestille, og når jeg først fikk lov var bemanningen i kassen sur og studentfientlig. Puben virker veldig underbemannet og er alt for få bord. Dersom en kommer for å spille billiard ville jeg heller gått på fotballpuben hvor både spill og øl er billigere.
Perfekt sted for å spille biljard og nyte en øl. Til min store overraskelese var de ansatte både hyggelige og behjelpelige med å komme med løsninger om noen var studenter og noen ikke var det. De ga også tips/triks om hvordan man kunne få mest mulig ut av spillet sitt. 5 av 5.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kong Oscar med offentlig transport


Kong Oscars gate 40 meter
11
16E
5
6
Nygaten 60 meter
11
16E
5
6
Småstrandgaten 240 meter
11
16E
86
Bergen stasjon 240 meter
F4
L4
R40
Strømgaten 260 meter
86

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler