facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kongsberg Golfbane

Kongsberg Golfbane

Info

Kongsberg Golfbane er en vakker park- og skogsbane designet av Jeremy Turner, en av de mest anerkjente golfbanearkitektene i Norden. Banen er en av Norges beste 18-hulls baner og er over 6000 meter lang fra gul tee.

Historie

Kongsberg Golfbane (PAR 72) ligger kun fem minutter fra Kongsberg sentrum, i idylliske Skollenborg. Den vakre skog- og parkbanen kan friste med 18 spennende og meget varierte hull som vil utfordre spillere på alle nivåer. Banen ligger i en høyde fra 65 m til 100 m over havet med utsikt mot Lågen og Skrim, og har flere strategiske vannhindre, over 70 sandbunkere og store, til dels ondulerte greener. I proshopen er det mulig å leie golfutstyr, traller og golfbiler. For de som ønsker å perfeksjonere sin sving, tilbyr vi gode treningsfasiliteter.

Adresse: Kasin, 3618 Kongsberg, Norway
Telefonnummer: +47 95484848
By: Kongsberg
Rute: Kasin
Postnummer: 3618



relaterte søk: kongsberg golfbane medlemskap, kongsvinger golf, kongsberg golf baneguide, holtsmark golf, kongsberg golfbane slope, norsjø golf, drammen golf, kongsberg golfbane facebook
Nærliggende lignende selskaper
Green Nitten Green Nitten 1 km Hos oss kan du nyte en gourmetmiddag, en lettere lunsj eller deilige søtsaker. I till...
Golfbanen Café og Catering Golfbanen Café og Catering 1 km Veldig god middag med kjempeservice!
Anmeldelser
Første gang her på 15 år. Møtt med smil og vennlighet i proshop. Fikk gode råd om banen. Banen var i god stand. Raske, flotte og utfordrende greener. Anbefales!
Banen er i veldig bra stand, både fw og greener. Har noen spennende hull i vakre omgivelser. Noe tregt spill og noe slapt med å slippe raskere grupper gjennom. Banen anbefales!
Helt fantastisk. Banen er i glimrende form, greenene er magiske og det der skikkelig flott ut der. Litt køling på slutten gjorde at jeg ikke fikk personlig beste.
Super klubb og hyggelige folk
Flott golfbane med skogsbane layout. Mange interessante hull og stort sett fine forhold. Gode treningsmuligheter og hyggelig betjening i pro shop og restaurant.
Fantastisk betjening, super flott Golfbane for både golf og Fotballgolf. Deilige vafler i kafeteriaen. Første gangen på besøk i dag, det blir definitivt ikke siste gangen.
Fint klubbhus, bra proshop. God og lang drivingrange og fint nærspillsområde. Banen er fin og variert. Litt synd at greenene var litt vinterskadet på spilltidspunktet men i alt en fin opplevelse.
Ok,men banen noe slitt.
Artig med 3-hulls bane og golf Simulator. Hyggelig personell som var flinke til å forklare hvordan man bruker golfsimulatoren
Fin bane i ok stand vinteren har satt sine spor men en av de bedre jeg har spilt golf på nå i år kan godt spille denne igjen hadde en fin dag med hyggelig betjening
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kongsberg Golfbane med offentlig transport


Skollenborg stasjon 330 meter
403
412
430
436
Nilsebakken 360 meter
412

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler