facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kongsberg Terotech AS

Kongsberg Terotech AS

Info

100% pålitelighet. Totalvedlikehold i verdensklasse.

Historie

Gjennom våre leveranser av produkter og tjenester skal vi i Kongsberg Terotech aktivt bidra til at industriens utnyttelse av produksjonsutstyret økes.


Forretningskonsept

Vårt forretningskonsept er at vi skal være en ledende og utførende service- og vedlikeholdsbedrift, bidra med kompetanse- og teknologioverføring, samt iverksette produktivitets- og kvalitetsforbedring i industriell virksomhet i Norden.

Bedre utnyttelse av produksjonsutstyr, fokus på produktivitet og forbedringer som kan øke konkurransekraft og verdiskapning i industrien. Bedriften skal arbeide aktivt for å utvikle nye konsepter, metoder og teknikk samt ta i bruk ny og egnet teknologi. Målet er en vinn/vinn situasjon som gjennom aktivt samarbeid gir økt verdiskapning og konkurransekraft.

Vi skal være Nordens ledende leverandør av tjenester og teknologi for optimal utstyrsutnyttelse og skal bidra til å redusere industriell utflagging til "lavkostland"


Visjon

100% pålitlighet. Totalvedlikehold i verdensklasse.


Ansatte

Vi har ca 60 teknikere, ingeniører og sivilingeniører innen alle disipliner, mekanikk, elektro, software, elektrikere, automatikere, mekatronikk, automation, systemingeniører og et team som er spesialisert innefor produktivitetsmålinger (OEE) samt forbedring.

Adresse: Kirkegårdsveien 45, 3616 Kongsberg, Norway
Telefonnummer: 98 26 33 00
By: Kongsberg
Rute: Kirkegårdsveien 45
Postnummer: 3616


åpningstider

Mandag: 06:30 - 11:30


relaterte søk: Kongsberg tech, Terotech Proff, Lærling Kongsberg
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kongsberg Terotech AS.

Kongsberg ındustribedrift

åpningstider, plassering. Kirkegårdsveien 45 kart bykart, satellitt visning. Kongsberg Terotech AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kongsberg Terotech AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kongsberg Terotech AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
K-tech K-tech 154 meter Hyggelige folk
Kongsberg Gruppen Kongsberg Gruppen 155 meter bruker flere måender på å beteale ungdom pengepremie i ungodomsbedrift konkuranse
Wictus Wictus 2 km Wictus er et firma som jobber med vedlikehold og modernisering av verktøymaskiner
HS News Systems HS News Systems 2 km Fantastiske folk!!
Ulefos Norge Ulefos Norge 55 km Gammel bedrift som har hatt mange forskjellige navn eieregjennom tidene.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler